+31 73 523 32 32

info@vaa.com

a
VAA - Data Works
a
M

+31 73 523 32 32

info@vaa.com

DIENSTEN – ADVIES

Het antwoord op de vraag “wat is de volgende stap?”

VAA is dé partner voor de toekomst

DESKUNDIG EN ONAFHANKELIJK ADVIES VOOR DE AGRI EN FOOD SECTOR

Advies

VAA Data Works staat voor het bieden van advies, dat verder gaat dan alleen het oplossen van de huidige problemen en streeft ernaar om strategische oplossingen te bieden die aansluiten bij de specifieke behoeften en uitdagingen. Of het nu gaat om het identificeren van marktbehoeften die om innovatieve oplossingen vragen, of het ondersteunen van klanten bij het ontwikkelen van complexe ideeën en plannen. Het team van ervaren business consultants en software-architecten staat klaar!

Renee

Will
info@vaa.com
+31(0) 73 523 32 32

Maatwerkadvies

Elk probleem is uniek

VAA Data Works begrijpt dat elk probleem uniek is, daarom wordt de tijd genomen om de specifieke situatie van elke klant te begrijpen en van daaruit oplossingen te bieden die aansluiten bij jouw behoeften. Daarbij werkt VAA nauw samen met haar klanten om op maat gemaakte adviezen te leveren die tastbare resultaten opleveren.

Domeinkennis en expertise

Met ruim 35 jaar ervaring in de agrifoodsector

Met ruim 35 jaar ervaring in de Agri en foodsector heeft VAA Data Works een diepgaande kennis en ervaring van de uitdagingen en kansen binnen deze markt. VAA’s expertise strekt zich uit van ICT-skills tot domeinkennis binnen deze sector, waardoor advies aangeboden kan worden dat niet alleen technisch solide is, maar ook diep verankerd is in de specifieke behoeften van deze sector.

SAMENWERKING EN PARTNERSCHAPPEN

VAA Data Works gelooft in de kracht van samenwerkingen en partnerschappen binnen de gehele keten om de best mogelijke adviezen te kunnen bieden. Daarom is VAA nauw betrokken bij verschillende initiatieven in de agrifoodsector en wordt er nauw samengewerkt met vooraanstaande onderzoeksinstellingen zoals de WUR, TNO en diverse ministeries.. Deze samenwerking stelt VAA in staat om altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en innovaties binnen deze sector, zodat er advies geboden kan worden die gebaseerd is op de meest actuele kennis en inzichten op het moment.

ANDERE DIENSTEN

Referenties

Lees hoe wij organisaties hebben geholpen om databronnen binnen de voedselketen te ontsluiten en om te zetten in relevante inzichten en kengetallen.

Betrokken
We hebben groot netwerk in de markt

Jarenlange kennis
Met ruim 35 jaar domeinkennis

Certificering
Vooraanstaand Microsoft Azure partner

Partner in innovatie
Participatie in ontwikkelingen 

VAA Solutions Framework

Het Solutions Framework is de ruggengraat van onze data-oplossingen, die cohesie brengt en processen afstemt met standaard componenten.

Werkwijze

Bij VAA Data Works staan we bekend om onze passie voor innovatie en het vormgeven van de toekomst van data-oplossingen in de agrifoodsector.

Grip op duurzaamheid

Benieuwd hoe je jouw agri-food organisatie in de toekomst duurzaam maakt? Waar begin je en welke partijen in de keten heb je hiervoor nodig?

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR

VAA heeft projecten uitgevoerd voor een groot aantal organisaties in de agri-food sector. Van erfbetreders tot verwerkers en van brancheorganisaties tot adviesbureaus. Benieuwd naar onze datagedreven oplossingen? Neem gerust contact op!