+31 73 523 32 32

info@vaa.com

a
VAA - Data Works
a
M

+31 73 523 32 32

info@vaa.com

DIENSTEN – BEHEER EN SUPPORT

Het antwoord op de vraag aan wie je alles kunt vragen

VAA is dé partner voor de toekomst

RESPONSIEVE EN DESKUNDIGE ONDERSTEUNING VIA VERSCHILLENDE KANALEN

Beheer en Support

VAA Data Works begrijpt dat problemen zich op elk moment kunnen voordoen, daarom bieden we een responsieve en deskundige ondersteuning via verschillende kanalen. Onze servicedesk is telefonisch, via e-mail en via ons JIRA ticketing systeem bereikbaar. Daarnaast heeft elke klant een eigen in-house service operator, die kwalitatieve en snelle ondersteuning biedt om ervoor te zorgen dat je geen omkijken meer hebt naar het reilen en zeilen van je data-integraties, -pipelines en software.

Renee

Jan
info@vaa.com
+31(0) 73 523 32 32

Beperk downtime tot een minimum

BACK-UP & HERSTEL

VAA Data Works begrijpt het kritieke belang van back-up en herstel voor het beschermen van je kostbare data tegen onvoorziene gebeurtenissen. VAA implementeert daarom robuuste back-upstrategieën die regelmatig gegevens kopiëren en veilig opslaan, zodat zelfs in het geval van een noodgeval je gegevens veilig en toegankelijk blijven. Bovendien heeft VAA een snel en efficiënt herstelbeleid geïmplementeerd, zodat in het geval van een incident je gegevens snel en naadloos kunnen worden hersteld, waardoor downtime tot een minimum wordt beperkt en je bedrijfsactiviteiten ononderbroken blijven.

De prestaties in een oogwenk

TRANSPARANTE RAPPORTAGES

Om je op de hoogte te houden van de prestaties, ontvang je elke maand een gedetailleerd rapport over de prestaties van ons beheer & support. Dit omvat het percentage opgeloste calls binnen de SLA en SLA performance monitoring, zodat je een duidelijk beeld hebt van hoe goed je systemen presteren en hoe effectief onze ondersteuning is.

ANDERE DIENSTEN

Referenties

Lees hoe wij organisaties hebben geholpen om databronnen binnen de voedselketen te ontsluiten en om te zetten in relevante inzichten en kengetallen.

Reactieve response in eigen beheer

SLA performance monitoring

Eigen service operator

VAA Solutions Framework

Het Solutions Framework is de ruggengraat van onze data-oplossingen, die cohesie brengt en processen afstemt met standaard componenten.

Werkwijze

Bij VAA Data Works staan we bekend om onze passie voor innovatie en het vormgeven van de toekomst van data-oplossingen in de agrifoodsector.

Grip op duurzaamheid

Benieuwd hoe je jouw agri-food organisatie in de toekomst duurzaam maakt? Waar begin je en welke partijen in de keten heb je hiervoor nodig?

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR

VAA heeft projecten uitgevoerd voor een groot aantal organisaties in de agri-food sector. Van erfbetreders tot verwerkers en van brancheorganisaties tot adviesbureaus. Benieuwd naar onze datagedreven oplossingen? Neem gerust contact op!