+31 73 523 32 32

info@vaa.com

a
VAA - Data Works
a
M

+31 73 523 32 32

info@vaa.com

DIENSTEN – HOSTING

Het antwoord op waar je het best je software of applicatie kunt hosten

VAA is dé partner voor de toekomst

EEN NAADLOZE INTEGRATIE EN SAMENWERKING TUSSEN ONTWIKKELING EN HOSTING

Hosting

Een robuuste en betrouwbare hostinginfrastructuur voor je applicaties en software is van essentieel belang. Daarom biedt VAA Data Works hoogwaardige hostingdiensten aan als aanvulling op onze app- en software development. Of je nu kiest voor de flexibiliteit van de public cloud of de veiligheid van een private cloud, VAA heeft de expertise en middelen om je digitale assets veilig en efficiënt te hosten.

Renee

Service & Beheer
info@vaa.com
+31(0) 73 523 32 32

Hosting die voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen

Security

Veiligheid staat voorop. VAA Data Works begrijpt dat je gegevens en applicaties van vitaal belang zijn voor goede bedrijfsvoering. Daarom werken we samen met de veiligste hosting partners die er zijn: Microsoft Azure’s public cloud en Interconnect’s in Nederland gehoste private cloud. Zo voldoen VAA’s hostingdiensten altijd aan de hoogste veiligheidsnormen en kunnen meerdere opties worden geboden voor verschillende Service Level Agreement (SLA) vereisten.

Alles wat je nodig hebt voor jouw software of applicatie

ONE-STOP-SHOP

Een van de grootste voordelen van het kiezen voor VAA is dat we een one-stop-shop zijn voor al je ontwikkelings- en hostingbehoeften. Als je ervoor kiest om je applicatie of software bij ons te laten ontwikkelen, kun je deze ook bij ons laten hosten. Dit zorgt voor naadloze integratie en een gemakkelijke samenwerking tussen ontwikkeling en hosting, waardoor je veel tijd en moeite bespaart.

ANDERE DIENSTEN

Referenties

Lees hoe wij organisaties hebben geholpen om databronnen binnen de voedselketen te ontsluiten en om te zetten in relevante inzichten en kengetallen.

One stop
shop

Nederlandse private cloud

Flexibiliteit en schaalbaarheid

VAA Solutions Framework

Het Solutions Framework is de ruggengraat van onze data-oplossingen, die cohesie brengt en processen afstemt met standaard componenten.

Werkwijze

Bij VAA Data Works staan we bekend om onze passie voor innovatie en het vormgeven van de toekomst van data-oplossingen in de agrifoodsector.

Grip op duurzaamheid

Benieuwd hoe je jouw agri-food organisatie in de toekomst duurzaam maakt? Waar begin je en welke partijen in de keten heb je hiervoor nodig?

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR

VAA heeft projecten uitgevoerd voor een groot aantal organisaties in de agri-food sector. Van erfbetreders tot verwerkers en van brancheorganisaties tot adviesbureaus. Benieuwd naar onze datagedreven oplossingen? Neem gerust contact op!