+31 73 523 32 32

info@vaa.com

a
VAA - Data Works
a
M

+31 73 523 32 32

info@vaa.com

DIENSTEN – IMPLEMENTATIE

Het antwoord op hoe data en applicaties naadloos kunt implementeren

VAA is dé partner voor de toekomst

MET DE NIEUWSTE METHODOLOGIEËN EN BEST PRACTICES

Implementatie

Een succesvolle implementatie van software en applicaties is cruciaal voor het behalen van de bedrijfsdoelen. Daarom biedt VAA Data Works uitgebreide implementatiediensten aan die je projecten van begin tot eind begeleiden, zodat er compleet ontzorgd wordt.

Renee

Ricardo
info@vaa.com
+31(0) 73 523 32 32

Ontzorgen

VAA neemt de leiding

De implementatiediensten van VAA Data Works zijn zo ontworpen dat er volledig ontzorgd wordt tijdens de implementatie. Van het maken van een technisch ontwerp op basis van de gekozen solutions, tot het bouwen en vervolgens implementeren van de software binnen de organisatie, VAA neemt de leiding en zorgt ervoor dat dit soepel verloopt.

Eigendom en flexibiliteit

De code en software blijft altijd van de klant

VAA Data Works gelooft in het behoud van je vrijheid en flexibiliteit. Daarom wordt en blijf je eigenaar van de oplossing die geïmplementeerd wordt en blijft de code van de software altijd eigendom van de opdrachtgever. Dit betekent dat je ook de vrijheid hebt om de oplossing mee te nemen naar een eventuele andere partij, er is dus bij VAA geen sprake van een vendor lock-in.

Transparantie en registratie

Alles wordt gelogd en geregistreerd

Tijdens de ontwikkeling en de implementatie wordt alles zorgvuldig gelogd en geregistreerd, zodat je altijd een duidelijk overzicht hebt van de voortgang en de genomen stappen. Dit zorgt voor transparantie en geeft tevens rust tijdens het implementatieproces.

DevOps, Agile Scrum, Prince2 en ISO

METHODOLOGIEËN EN CERTIFICERINGEN

De implementatiediensten van VAA Data Works maken gebruik van de nieuwste methodologieën en best practices, waaronder DevOps, Agile Scrum en Prince2 projectmanagement. Bovendien is VAA ISO 9001 gecertificeerd en worden strenge beveiligingsmaatregelen gehanteerd, dit om ervoor te zorgen dat je gegevens veilig en beschermd zijn.

ANDERE DIENSTEN

Referenties

Lees hoe wij organisaties hebben geholpen om databronnen binnen de voedselketen te ontsluiten en om te zetten in relevante inzichten en kengetallen.

Professionaliteit

Kwaliteit

Betrouwbaar

VAA Solutions Framework

Het Solutions Framework is de ruggengraat van onze data-oplossingen, die cohesie brengt en processen afstemt met standaard componenten.

Werkwijze

Bij VAA Data Works staan we bekend om onze passie voor innovatie en het vormgeven van de toekomst van data-oplossingen in de agrifoodsector.

Grip op duurzaamheid

Benieuwd hoe je jouw agri-food organisatie in de toekomst duurzaam maakt? Waar begin je en welke partijen in de keten heb je hiervoor nodig?

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR

VAA heeft projecten uitgevoerd voor een groot aantal organisaties in de agri-food sector. Van erfbetreders tot verwerkers en van brancheorganisaties tot adviesbureaus. Benieuwd naar onze datagedreven oplossingen? Neem gerust contact op!