+31 73 523 32 32

info@vaa.com

a
VAA - Data Works
a
M

+31 73 523 32 32

info@vaa.com

DIENSTEN – INTEGRATIE

Het antwoord op jouw complexe ICT-integratieproblemen

VAA is de partner voor de toekomst

ZODAT VERSCHILLENDE SYSTEMEN IN DE KETEN NAADLOOS MET ELKAAR KUNNEN COMMUNICEREN

INTEGRATIE

VAA Data Works biedt geavanceerde integratiediensten die ICT-integratie problemen oplossen en bedrijfsprocessen stroomlijnen. Als toonaangevende “System integrator” gaat VAA verder dan alleen het bouwen van software en applicaties. VAA zorgt er ook voor dat verschillende systemen in de keten naadloos met elkaar kunnen communiceren en blijven samenwerken.

Renee

Ricardo
info@vaa.com
+31(0) 73 523 32 32

VAA biedt op maat gemaakte integratieoplossingen

Expertise en ervaring

Of het nu gaat om data- of systeemintegratie, VAA Data Works heeft de expertise en ervaring om jouw complexe integratieproblemen op te lossen. Met eigen ontwikkelde software componenten en bijvoorbeeld Microsoft Azure oplossingen kan VAA op maat gemaakte integratieoplossingen bieden. Welke perfect aansluiten bij de specifieke behoeften.

Naadloos gegevens uitwisselen en synchroniseren

GEAVANCEERDE ADAPTERS

Data adapters zijn een integraal onderdeel van deze integratieoplossingen van VAA Data Works. We bieden geavanceerde adapters die verschillende systemen en platformen met elkaar kunnen verbinden, waardoor gegevens naadloos kunnen worden uitgewisseld en gesynchroniseerd. Op deze adapters is ook een mogelijkheid om daar een monitoring en service op af te sluiten, dit kan deze adapter en daarmee de bedoelde datastroom tot een hoog niveau van betrouwbaarheid brengen.

Maakt de connectie tussen de verschillende systemen mogelijk

Conversies

VAA Data Works zorgt voor de juiste conversies van de datastromen en implementeert API managementoplossingen om ervoor te zorgen dat verschillende systemen in de keten effectief met elkaar kunnen blijven communiceren via gestandaardiseerde interfaces. Dit maakt een soepele en betrouwbare integratie mogelijk, zelfs met legacy systemen en vele overheidsplatforms.

ANDERE DIENSTEN

Referenties

Lees hoe wij organisaties hebben geholpen om databronnen binnen de voedselketen te ontsluiten en om te zetten in relevante inzichten en kengetallen.

“De samenwerking tussen Topigs Norsvin en VAA biedt ook voor de toekomst nog veel potentie! Op dit moment levert VAA nog steeds support- en beheerdiensten op het API-platform van Topigs Norsvin. Juist omdat VAA expert is op dit vlak én omdat VAA de kennis heeft opgedaan tijdens het ontwikkeltraject.”

– Ricardo de Vries

Kennis en
expertise

Jouw
ketenpartner

Technische systeemkennis

VAA Solutions Framework

Het Solutions Framework is de ruggengraat van onze data-oplossingen, die cohesie brengt en processen afstemt met standaard componenten.

Werkwijze

Bij VAA Data Works staan we bekend om onze passie voor innovatie en het vormgeven van de toekomst van data-oplossingen in de agrifoodsector.

Grip op duurzaamheid

Benieuwd hoe je jouw agri-food organisatie in de toekomst duurzaam maakt? Waar begin je en welke partijen in de keten heb je hiervoor nodig?

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR

VAA heeft projecten uitgevoerd voor een groot aantal organisaties in de agri-food sector. Van erfbetreders tot verwerkers en van brancheorganisaties tot adviesbureaus. Benieuwd naar onze datagedreven oplossingen? Neem gerust contact op!