+31 73 523 32 32

info@vaa.com

a
VAA - Data Works
a
M

+31 73 523 32 32

info@vaa.com

DIENSTEN – SOFTWARE ONTWIKKELING

Het antwoord op hoe je efficiënt software kunt ontwikkelen

VAA is de partner voor de toekomst

SOFTWARE DIE PRECIES AANSLUIT OP JOUW BUSINESS

Software ontwikkeling

VAA Data Works ontwikkelt software-oplossingen die precies voldoen aan je verwachtingen en behoeften. VAA luistert echt naar haar klanten. Dat gaat verder dan simpelweg ontwikkelen wat de klant vraagt; VAA streeft ernaar om de beste oplossing te creëren, zelfs als je nog niet precies weet wat dat is. Met ruim 35 jaar ervaring in de agrifood branche, uitgebreide domeinkennis en vakmanschap, is VAA in staat om mee te denken en de perfecte oplossing te bieden.

Renee

Ricardo
info@vaa.com
+31(0) 73 523 32 32

Met behulp van nieuwe en bestaande componenten

EFFICIËNTE OPLOSSINGEN

VAA Data Works beschikt over de kennis en kunde om hoogwaardige software te ontwikkelen die voldoet aan de eisen van de moderne agrifood branche. Met behulp van Microsoft .NET, Microsoft Azure Development, no-code of low-code ontwikkeling en bestaande componenten uit de Microsoft Technical Stack, kan VAA efficiënt en kosteneffectief oplossingen bieden. Bovendien maakt VAA gebruik van Agile Scrum technieken en zijn onze teams goed op elkaar ingespeeld om een soepele en gestroomlijnde ontwikkeling te garanderen.

Voor een optimale UX/UI

Sprint design

VAA Data Works begint software ontwikkeling met een sprint design voor de UX en UI, hierbij wordt gewerkt met klikbare mockups, wireframes en look-and-feel-designs om een intuïtieve en klantvriendelijke gebruikerservaring te creëren. Het ontwikkelen van mockups of een Proof of Concept garandeert succes, waarvoor nauw wordt samengewerkt met de klant gedurende het gehele proces. Een sprint design zorgt ervoor dat de uiteindelijke software snel, flexibel en schaalbaar is, met behoud van het eigenaarschap van de klant over de software.

Jij bent en blijft de eigenaar van je software

Eigenaarschap

VAA Data Works begrijpt dat de ontwikkelde software een essentieel onderdeel wordt van je bedrijfsactiviteiten en dat je volledige controle wilt over je digitale oplossingen. Daarom zorgt VAA ervoor dat haar klanten te allen tijde eigenaar blijven van de software die voor hen ontwikkeld wordt. Dit betekent dat je volledige rechten krijgt over de code, het ontwerp en alle andere aspecten van de software. Je bent vrij om de software aan te passen, uit te breiden of te verplaatsen naar andere platforms, zonder belemmeringen vanuit onze kant.

ANDERE DIENSTEN

Referenties

Lees hoe wij organisaties hebben geholpen om databronnen binnen de voedselketen te ontsluiten en om te zetten in relevante inzichten en kengetallen.

Het doel van VAA’s software ontwikkeling is om de klant happy te maken

– Will Kroot

Snel & intuïtief

Klantvriendelijkheid

Flexibel & schaalbaar

VAA Solutions Framework

Het Solutions Framework is de ruggengraat van onze data-oplossingen, die cohesie brengt en processen afstemt met standaard componenten.

Werkwijze

Bij VAA Data Works staan we bekend om onze passie voor innovatie en het vormgeven van de toekomst van data-oplossingen in de agrifoodsector.

Grip op duurzaamheid

Benieuwd hoe je jouw agri-food organisatie in de toekomst duurzaam maakt? Waar begin je en welke partijen in de keten heb je hiervoor nodig?

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR

VAA heeft projecten uitgevoerd voor een groot aantal organisaties in de agri-food sector. Van erfbetreders tot verwerkers en van brancheorganisaties tot adviesbureaus. Benieuwd naar onze datagedreven oplossingen? Neem gerust contact op!