De hele keten vooruit helpen met snel en zorgvuldig dataverkeer

Onze maatwerkoplossingen ontsluiten en bewerken data ten behoeve van onder andere toepassingen in duurzaamheid, voedselveiligheid, ketentransparantie en bedrijfscontinuïteit van de agrarisch ondernemer.

Bij het ontsluiten van data heb je minimaal met twee partijen te maken. Vaak zijn wij dan ook de verbindende factor en integrator tussen verschillende partijen in de keten. Soms is het nodig om als katalysator op te treden en dus daadwerkelijk partij in de keten te worden. Om deze reden neemt VAA samen met LTO Bedrijven deel in GreenlinQdata.

GreenlinQdata ontsluit data van telers naar telersorganisaties, handelshuizen, supermarkten etc. Zij biedt een eigen registratiepakket aan, maar belangrijker nog, zij zet een onafhankelijk ketenplatform in de markt en ontsluit data op basis van elk mogelijk pakket dat de teler gebruikt om die data op te registeren.

VAA heeft een grote rol gespeeld in de visie op en uiteindelijke bouw van dit onafhankelijke ketenplatform. We zijn erg blij en trots met het resultaat. In dit artikel uit Nieuwe Oogst wordt een mooi beeld geschetst van GreenlinQdata. Veel leesplezier!

Weten hoe (onafhankelijke) ketenplatformen ook u verder kunnen helpen? Wij denken graag samen met u na over de mogelijkheden!

Neem contact met ons op

Meer inspiratie

Wat wil je nog meer weten?

Lancering nieuwe identiteit

Vol trots presenteren we u het vernieuwde VAA!…

Lees meer

VAA actief bij Korte Keten Hack

Op vrijdag 15 & zaterdag 16 maart organiseert FarmHack in Barneveld de "Korte Keten Hackaton - Food Valley"…

Lees meer

Wat wil je nog meer weten?

Meer inspiratie

Samen verder denken in mogelijkheden, of klaar om uw data te ontsluiten?

Neem contact op