Guido van Dinther nieuw Algemeen Directeur

Guido van Dinther start per 1 maart als Algemeen Directeur bij VAA Data Works. Corné van Aaken (huidige Algemeen Directeur en mede-eigenaar) zal Guido de komende maanden gaan introduceren in de markt van VAA Data Works. Dit betekent dat na ruim 35 jaar Corné van Aaken zich geleidelijk terugtrekt uit VAA Data Works en van zijn pensioen zal gaan genieten.

Corné blijft wel als adviseur beschikbaar. Guido zal samen met Technisch Directeur Will Kroot het directieteam vormen van VAA Data Works, samen zullen zij de ambitieuze groeidoelstellingen in de markt van Agri & Food op gebied van ICT gaan realiseren.

Guido komt van AXIANS, waar hij leiding gaf aan de business unit Internet of Things, waar hij eerder al meerdere functies heeft bekleed binnen de VINCI-Energies groep. Hij is in diverse branches werkzaam geweest, waaronder de voedingsmiddelen industrie. De rode draad in Guido’s carrière is de combinatie van bedrijfsoptimalisatie en ICT met een sterke drive voor innovatie. Dit is ook wat hij meebrengt in zijn nieuwe rol als Algemeen directeur bij VAA Data Works. Hier over zegt hij zelf: ‘Kansen als deze, om een succesvolle ondernemer op te volgen en een gezonde onderneming voort te zetten, komen niet vaak op je pad. Er was dan ook geen andere optie dan volmondig ja te zeggen en deze fantastische uitdaging aan te gaan.’

 

VAA Data Works kenmerkt zich al 35 jaar in de Agri & Food markt als ICT partner voor dataplatformen, handelsplatformen, benchmarking en Data-Science. In Juli 2020 ging Corné van Aaken, oprichter van VAA, een nieuwe samenwerking aan met BIF en Will Kroot om zijn VAA te continueren in VAA Data Works.

 

Nieuwsgierig geworden? Maak gerust een afspraak met Will Kroot of Guido van Dinther

Voor meer informatie neem contact op met

Will Kroot
Will Kroot
Technisch Directeur
Guido van Dinther
Guido van Dinther
Algemeen Directeur

Samen verder denken in mogelijkheden, of klaar om uw data te ontsluiten?

Neem contact op
Neem contact op
Back to top