Lancering nieuwe identiteit

Vol trots presenteren we u het vernieuwde VAA!

De afgelopen jaren zijn we gestaag gegroeid. Van kleine organisatie opererend vanuit Biest-Houtakker in de jaren '90 tot een bedrijf met ruim 60 medewerkers in Rosmalen en Zoetermeer. Vorig jaar groeiden we uit ons pand in Rosmalen. De kans het pand van onze buren te kunnen betrekken hebben we aangegrepen om dit op te lossen. Dit was ook een mooi moment om na te denken over de vernieuwde identiteit van VAA. Deze hebben we de laatste paar weken intern gelanceerd en willen we nu ook aan u presenteren:

 

Connecting Innovation in Agri & Food

"We ontwikkelen ICT en Datascience oplossingen voor Agri & Food bedrijven die verder kijken dan morgen"

 

Onderdeel van onze vernieuwde identiteit zijn een nieuwe huisstijl en een nieuwe bedrijfslocatie. De nieuwe huisstijl komt u al tegen op deze website en onze andere sociale kanalen. Tevens zal alle communicatie vanuit VAA vanaf heden in de nieuwe stijl plaats vinden. Tenslotte komt de nieuwe huisstijl ook volop tot uiting in ons nieuwe pand. Dit heeft een volledige metamorfose ondergaan om het bij ons te laten passen. We zijn hier eind januari ingetrokken, dus kom dit vooral ook zelf ervaren. Ons nieuwe adres is Rietbeemdenborch 14 te Rosmalen.

Kortom: De kennis, kunde en service die u van ons gewend bent, maar dan in een nieuw, toekomstbestendig jasje én op een nieuwe locatie!

Meer weten over onze nieuwe identiteit en wat wij voor u kunnen betekenen? Wij gaan graag met u in gesprek.

Meer inspiratie

Wat wil je nog meer weten?

Fijne feestdagen

VAA wenst iedereen fijne feestdagen en een goede jaarwisseling. We zien u graag weer in 2020!…

Lees meer

Happy New Year!

VAA wenst iedereen het allerbeste voor 2020! Een nieuw jaar met nieuwe kansen vol inspiratie en innovatie. Wij zijn er klaar voor, u ook?…

Lees meer

Wat wil je nog meer weten?

Meer inspiratie

Samen verder denken in mogelijkheden, of klaar om uw data te ontsluiten?

Neem contact op