Zeer geslaagde opening en open middag

Op donderdag 9 mei en zaterdag 11 mei vonden de succesvolle opening van ons pand en drukbezochte open middag plaats. We kijken hier met een blij en tevreden gevoel op terug

Officiële opening

Op donderdag 9 mei vond de officiële opening van ons pand plaats. In aanwezigheid van ruim 60 klanten en relaties heeft onze CEO, Corné van Aaken, na een mooie introductie en korte geschiedenis door dagvoorzitter Lorraine Vesterink, samen met gedeputeerde Anne-Marie Spierings (D66) symbolisch een fruitboom geplant ter opening van ons nieuwe pand.

Op de bovenste verdieping van het pand vond vervolgens een mini symposium plaats met als onderwerp "Kringlooplandbouw & ICT", waarin achtereenvolgens Anne-Marie Spierings, ir. Michel Berkelmans (Strategie, Kennis en Innovatie (SKI), ministerie van LNV) en ir. Frank Verhoeven (eigenaar Boerenverstand) hun relatie tot én bevindingen omtrent dit onderwerp uiteen hebben gezet. Het symposium werd afgesloten met een forum discussie waarbij alle aanwezigen in de gelegenheid waren vragen te stellen aan de sprekers en te discussiëren over het onderwerp.

Na een korte pauze werden alle aanwezigen in groepjes door het pand rondgeleid, waar presentaties werden gegeven over:

Onder het genot van een drankje en diverse soorten fingerfood is flink nagepraat over het symposium en de presentaties en zijn mooie (nieuwe) connecties gelegd. Al met al een erg geslaagde dag, waar zeker opvolging uit zal komen!

 

Open middag

Op zaterdagmiddag 11 mei openden we onze deuren voor alle geïnteresseerden. Tussen 14:00 en 16:00 was iedereen welkom om te bekijken én beleven waar wij ons mee bezig houden. Door middel van presentaties over onder andere Data Science kregen bezoekers een beter beeld van de mogelijkheden en toepassingen hiervan. Tevens werd deze middag de gloednieuwe film over kringlooplandbouw, "Winst met kringlooplandbouw", getoond aan belangstellenden. Voor de jeugd waren leuke (technische) uitdagingen aanwezig, die ook gretig aftrek vonden bij de volwassenen.

Na afloop van de open middag is met alle medewerkers en hun gezin genoten van een heerlijk diner op locatie en zijn tot in de late uurtjes deze twee fantastische dagen in stijl afgesloten.

 

Weten hoe VAA u verder kan helpen of geïnteresseerd in meer informatie over één van de onderwerpen tijdens de opening en/of open middag? Wij denken graag samen met u na over de mogelijkheden!

Neem contact met ons op

Samen verder denken in mogelijkheden, of klaar om uw data te ontsluiten?

Neem contact op
Neem contact op
Back to top