VAA aanwezig op symposium 'Lekker eten voor iedereen'

Op vrijdag 27 september werd het symposium 'Lekker eten voor iedereen' in Grubbenvorst georganiseerd door Kuijpers Kip en Houbensteyn, waarbij hun nieuwe bedrijven De Kloeke Kip en Heideveld in gebruik werden genomen. VAA was hierbij aanwezig.

De Kloeke Kip en Heideveld zijn hypermoderne bedrijven bomvol innovatieve technieken die goed zijn voor mens, dier en milieu. Denk hierbij aan bedrijfsvoering zonder stikstof-, fijnstof- of geuruitstoot. Tevens wordt gebruik gemaakt van korte ketens met zo min mogelijk diertransporten.

Anke Houben: "Wij zijn trots op onze bedrijven en willen jullie vragen om ambassadeurs te worden van 'Lekker eten voor iedereen'. Alleen gaan wij geen beweging creëren, maar samen wel."

Wij ondersteunen initiatieven op het gebied van duurzaamheid van harte en werken graag samen met partijen die hierin een voortrekkersrol durven te nemen. Zo ook Kuijpers Kip, waarmee wij samen werken aan innovatieve supplychain oplossingen met behulp van blockchain.

Weten hoe duurzame (data)oplossingen met behulp van blockchain ook u verder kunnen helpen? Wij denken graag samen met u na over de mogelijkheden!

Neem contact met ons op

Meer inspiratie

Wat wil je nog meer weten?

Fijne feestdagen

VAA wenst iedereen fijne feestdagen en een goede jaarwisseling. We zien u graag weer in 2020!…

Lees meer

Happy New Year!

VAA wenst iedereen het allerbeste voor 2020! Een nieuw jaar met nieuwe kansen vol inspiratie en innovatie. Wij zijn er klaar voor, u ook?…

Lees meer

Wat wil je nog meer weten?

Meer inspiratie

Samen verder denken in mogelijkheden, of klaar om uw data te ontsluiten?

Neem contact op