VAA Data Works certificeert ISO 9001 en ISO 27001

VAA Data Works, specialist in Agri en Food op het gebied van data gedreven business-applicaties en cloud-integraties, heeft twee ISO-certificeringen behaald. Deze certificaten benadrukken het belang van de security en kwaliteit van een organisatie.

ISO 27001 is één van ‘s werelds bekendste standaarden op het gebied van informatiebeveiliging en de ISO 9001-norm beschrijft de belangrijkste vereisten voor kwaliteitsmanagementsystemen van organisaties. VAA Data Works toont hiermee aan te voldoen aan de strengste normen op het gebied van databeveiliging en kwaliteitsbeheer.

De keuze om zowel ISO 9001 als ISO 27001 te certificeren is voornamelijk ontstaan uit eigen initiatief. Onze drijfveer was dan ook niet het papiertje aan de muur, maar we hebben dit proces vooral als een kans gezien om verbeteringen in de gehele organisatie door te voeren. Er is bij al onze medewerkers een intrinsieke drive om de interne processen continue te willen verbeteren om daarmee de producten en diensten te kunnen leveren die voldoen aan de kwaliteitseisen van onze klanten.

Daarnaast werken we dagelijks met data gedreven oplossingen waarbij we gevoelige data van onze klanten ontsluiten en transformeren. Hierbij stellen we hoge eisen aan informatiebeveiliging om daarmee een betrouwbare business partner te kunnen zijn voor onze klanten en de klanten van onze klanten.  

Met deze dubbele ISO-certificering streven wij naar een nog betere dienstverlening en onderscheiden wij ons van de concurrentie.

Speciale dank aan Molenaar & Plasman die ons heeft begeleid bij het proces in aanloop naar de audit. De audit voor certificering is uitgevoerd door DNV. En met succes!!

 

Samen verder denken in mogelijkheden, of klaar om uw data te ontsluiten?

Neem contact op
Neem contact op
Back to top