+31 73 523 32 32

info@vaa.com

a
VAA - Data Works
a
M

+31 73 523 32 32

info@vaa.com

OVER VAA

 

Slimme IT-oplossingen voor een toekomstbestendige Agri- en Foodsector

Over ons

Met meer dan 35 jaar domeinkennis is VAA Data Works dé toonaangevende IT-dienstverlener in de agri- en foodsector. Samen met onze partners streven we ernaar organisaties waardevolle inzichten te bieden om op een slimmere en efficiëntere manier voedsel te produceren en toekomstbestendig te worden. Als marktleider in data-uitwisseling vinden we het belangrijk om slagvaardig te blijven in een wereld die steeds sneller verandert. We streven ernaar bij te dragen aan een duurzame en rendabele voedselproductie.

Renee

Guido
info@vaa.com
+31(0) 73 523 32 32

Nauw betrokken binnen de markt

Bij VAA hebben we een breed netwerk in de agri- en foodsector en vele belangrijke partners, waar we intensief mee samenwerken. Dit stelt ons in staat om bedrijven in de agri- en foodsector te helpen om hun ruwe data te benutten door het om te zetten in praktische tools. We maken bijvoorbeeld applicaties die bedrijfsprocessen ondersteunen en uitvoeren, zoals handelsportalen en API-integratie & managementsystemen. Dankzij ons VAA Solutions framework kunnen we op maat gemaakte cloudoplossingen leveren die data ontsluiten, integreren en visualiseren.

We kunnen snel resultaten leveren met onze uitgebreide technische kennis en diverse halffabricaten die klaarliggen voor gebruik. Bovendien verzorgen we alle benodigde licenties, trainingen voor medewerkers en bieden we uitgebreide onderhouds- en supportdiensten voor al onze oplossingen.

Veiligheid staat voorop!

Als dienstverlener die werkt met systemen en gevoelige data, realiseren we ons het belang van een veilige omgeving heel goed. Onze focus ligt op het continu verbeteren van de kwaliteit om de veiligheid te waarborgen.

Met onder andere ISO9001 en ISO27001 zorgen we ervoor dat onze processen voldoen aan internationale standaarden op het gebied van informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement. Dit betekent dat we systematisch werken aan het identificeren, beheersen en minimaliseren van risico’s met betrekking tot de veiligheid van gegevens en systemen.

Door onze toewijding aan ISO-certificeringen kunnen onze klanten erop vertrouwen dat hun gegevens bij ons in veilige handen zijn en dat we voortdurend streven naar verbetering van onze processen om maximale veiligheid te garanderen.

Sectorkennis

We zijn al ruim 35 jaar actief in de agri- en foodsector. Daardoor kennen we de terminologie, begrijpen we de verhoudingen in de keten en weten we heel goed welke uitdagingen er spelen.

Innovatief

We zijn voortdurend bezig om nieuwe en bestaande technologieën beter te doorgronden en die te vertalen naar vernieuwende oplossingen en business cases voor onze klanten.

Betrokken

We zijn medeoprichter van Agroconnect en nauw betrokken bij onderzoeksinstellingen en onderzoeken vanuit de WUR, TNO en het Louis Bolk Instituut.

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR

VAA heeft projecten uitgevoerd voor een groot aantal organisaties in de agri-food sector. Van erfbetreders tot verwerkers en van brancheorganisaties tot adviesbureaus. Benieuwd naar onze datagedreven oplossingen? Neem gerust contact op!