Financieel inzicht met AgriNota van Alfa

Om financieel overzicht te behouden, moet je de digitale facturen printen en vervolgens in een map bij de papieren facturen bewaren. Kan het niet efficiënter, dacht Alfa Accountants en Adviseurs? Ja, met AgriNota!

Alfa Accountants en Adviseurs is een landelijke actieve organisatie met meer dan 1.000 specialisten in accountancy en bedrijfsadvisering. Een organisatie met brede financiële kennis en specialistische branchekennis, sterk betrokken bij haar klanten en geloof in de kracht van het lokale midden- en kleinbedrijf.

VAA heeft samen met Alfa Accountants en Adviseurs het AgriNota platform gerealiseerd. AgriNota maakt het mogelijk voor ondernemers om in één oogopslag alle facturen in te zien, goed te keuren en te betalen. De recent toegevoegde functionaliteiten maken het wachten op een factuur niet meer noodzakelijk aangezien er nu gewerkt kan worden met omgekeerde goedkeuring.

Deze nieuw ontwikkelde functionaliteit maakt het mogelijk om betalingen van nog te ontvangen facturen af te handelen. Wachten op een factuur is daardoor niet meer nodig. Dankzij het sneller beschikbaar komen van de financiële data heeft Alfa Accountants en Adviseurs nu naast jaarlijks ook per kwartaal de cijfers van haar klanten snel inzichtelijk.

Naast verkoopfacturen kan nu ook gewerkt worden met inkoopfacturen. Het is erg eenvoudig geworden om facturen te scannen en digitaal in te lezen. Hiermee is AgriNota dé digitale ordner van de boer.

Weten hoe een digitaal facturenoverzicht u verder kan helpen? Wij denken graag samen met u na over de mogelijkheden! Neem contact op met VAA.

Neem contact op met één van onze adviseurs

René Braakman
René Braakman
Commercieel Relatiebeheerder

Werkgebied

Platformen en portalen

We ontwikkelen gebruiksvriendelijke portalen en efficiënte platformen voor onder andere zakelijke dienstverlening en digitale handel.

Meer informatie

Onze oplossingen

VAA Applicatieplatformen

Met onze schaalbare en modulaire platformoplossing is er altijd een manier om data voor u te laten werken!

Meer informatie

Samen verder denken in mogelijkheden, of klaar om uw data te ontsluiten?

Neem contact op
Neem contact op
Back to top