De Heus met MijnDeHeus over de grens

Digitale transformatie voor De Heus Tsjechië en De Heus Zuid-Afrika

De Heus is een internationaal opererende onderneming met als kernactiviteit de productie en het vermarkten van hoogwaardige diervoeders. Sinds de oprichting in 1911 is de onderneming van een klein regionaal bedrijf doorgegroeid naar één van de grootste spelers in de Nederlandse mengvoederindustrie. Buiten Nederland heeft De Heus activiteiten in meer dan 70 landen.

In 2014 is in opdracht van De Heus, door VAA, gestart met de realisatie van een vernieuwde versie van het e-Commerce portaal, bekend onder de naam MijnDeHeus.

Het ontwerp- en implementatieproces is volgens de Agile methodiek aangepakt, waarbij ontwikkelaars en analisten van VAA in interactieve sessies samen met specialisten en materiedeskundigen van De Heus hebben toegewerkt naar het gewenste resultaat.

Het portaal biedt klanten de mogelijkheid om binnen een persoonlijke online omgeving op een makkelijke, snelle en veilige manier onder andere diervoederproducten te bestellen, facturen te raadplegen en historische leveringen te bekijken. Het portaal is geschikt gemaakt voor verschillende apparaten zodat een klant overal optimaal gebruik kan maken van de omgeving.

Tijdens het realiseren van het nieuwe portaal is rekening gehouden met de mogelijkheid om de omgeving eenvoudig in te kunnen zetten voor andere landen.

Samen met De Heus is het portaal nu geschikt gemaakt voor gebruik in Tsjechië en Zuid-Afrika waarbij de functionaliteit aansluit bij de landspecifieke bedrijfsprocessen. In Tsjechië wordt het portaal gebruikt voor het bestellen van zakgoed via de dealers en het kunnen doen van bulkbestellingen. In Zuid-Afrika is de pilot fase opgestart. De digitale dienstverlening voor deze 2 landen is daarmee naar een hoger niveau getild.

 

 

 

Weten hoe een e-Commerce portaal je verder kan helpen? Wij denken graag samen met je na over de mogelijkheden!

Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op!

MijnDeHeus over de grens

Neem contact op met één van onze adviseurs

Jan
Jan
Business Consultant
Davy
Davy
Business Analist

Werkgebied

Platformen en portalen

We ontwikkelen gebruiksvriendelijke portalen en efficiënte platformen voor onder andere zakelijke dienstverlening en digitale handel.

Meer informatie

Samen verder denken in mogelijkheden, of klaar om uw data te ontsluiten?

Neem contact op
Neem contact op
Back to top