VAA DATAWORKS en Flynth slaan de handen ineen voor het Dashboard Glastuinbouw

Samen bereiken we meer dan alleen’, vanuit die gedachte zetten VAA DATAWORKS en Flynth een volgende stap in hun samenwerking met de ontwikkeling van het Dashboard Glastuinbouw. VAA heeft voor Flynth al eerder de benchmarkapplicatie GRIP ontwikkeld, waarmee melkveehouders worden voorzien van bedrijfseconomische kengetallen en stuurinformatie.

Voor de glastuinbouw wordt door VAA en Flynth nu ook een dashboard ontwikkeld, waarin financiële en operationele data kunnen worden gecombineerd tot belangrijke kentallen en ratio’s die de ondernemer helpen grip te houden op de bedrijfsprocessen.

 

Het interactieve dashboard stelt ondernemer en adviseur nog beter in staat om nauw samen te werken en fijnmazige analyses te doen van bijvoorbeeld kostprijs, omzetontwikkeling en financieringsratio’s. Flynth geeft aan dat dergelijke analyses bij voorkeur doorlopend beschikbaar moeten zijn en niet slechts één keer per jaar of kwartaal bij de bespreking van een rapport aan de orde moeten komen. Flynth wil doorlopend aangehaakt zijn bij de bedrijfsvoering van de klant en ziet dat als belangrijke voorwaarde voor een optimale invulling van haar adviesrol. Het Dashboard Glastuinbouw gaat daar enorm bij helpen.    

 

Dit is maar het begin, samen zien VAA en Flynth een toekomst waarin het ook mogelijk wordt om voorspellende modellen in te zetten en verschillende scenario’s te analyseren zodat de ondernemer veel beter onderbouwd en data gedreven de strategie van het bedrijf kan realiseren.

 

Het project gaat starten in maart zodat de eerste ondernemers mogelijk al voor de zomer gebruik kunnen gaan maken van het Dashboard Glastuinbouw.

Voor meer informatie neem contact op met

René
René
Commercieel Relatiebeheerder

Samen verder denken in mogelijkheden, of klaar om uw data te ontsluiten?

Neem contact op
Neem contact op
Back to top