+31 73 523 32 32

info@vaa.com

a
VAA - Data Works
a
M

+31 73 523 32 32

info@vaa.com

ARTIKEL

Stap vóór 1 april 2023 over van EDI-Zuivel naar eDairy

Publicatiedatum: 01-02-2023

INLEIDING

Onlangs berichtte VAA Data Works over de overstap van EDI-Zuivel naar eDairy. Hierin werd de vraag beantwoord wat de overstap voor accountants en adviesbureaus binnen de zuivelbranche betekent. Inmiddels levert VAA de nieuwe eDairy connector binnen VAA Dataservices waarmee afnemers de nieuwe (eDairy) berichten ontvangen. Vanaf het moment dat de datastroom van EDI Zuivel stopt zal de eDairy connector van VAA Data Works gaan draaien.

De overstap naar eDairy biedt nieuwe mogelijkheden om naast de gegevens over de melkafrekening ook informatie over kwaliteit en duurzaamheid op te vragen Mocht je ook over willen op eDairy neem dan contact op met VAA. VAA heeft de koppeling inmiddels voor een deel van haar klanten ingericht o.a. accountantsbureau’s en koepelorganisaties. 

Renee

René
info@vaa.com
+31(0) 73 523 32 32

VAA Data Services – eDairy Connector

VAA Data Works bied via Data Services de eDairy connector aan, waar je zowel op UBN en KVK nummer gegevens op kunt opvragen. De vier datastromen van eDairy kunnen apart ontsloten worden naar andere applicaties. In overleg, kan bepaald worden welke berichttypes en kengetallen relevant zijn voor jou organisatie, zodat deze gegevens vervolgens kunnen worden ingelezen en verwerkt in jou informatiesysteem. Onderdeel van deze dienstverlening is ook een continu monitoring of de berichtenstroom nog loopt en herstel- en supportfaciliteiten als berichten niet doorkomen. Hiermee wordt uw organisatie ontzorgd en beschikt u altijd over de meest recente zuivelgegevens van de deelnemende veehouders.

Maakt u momenteel in uw financiële administratie, rapportage- of monitoringssystemen gebruik van het bestaande EDI-Zuivelbericht? VAA helpt u graag met de omschakeling en zorgt ervoor dat uw datastromen blijven stromen. Neem contact met ons op wanneer u gebruik wilt maken van deze dienstverlening!

Referenties

Lees hoe wij organisaties hebben geholpen om databronnen binnen de voedselketen te ontsluiten en om te zetten in relevante inzichten en kengetallen.

10 veelgestelde vragen over data-integratie en - uitwisseling in de keten

Het verkrijgen van data uit de agri-food keten en het omgaan met complexe vragen over het gebruik, de betrouwbaarheid en de ontsluiting ervan is vaak uitdagend voor organisaties. Deze factsheet beantwoordt daarom de tien meest gestelde vragen over data-integratie in de keten.

De boeren dataruimte - Op weg naar de digitale boerderij

Partijen in de voedselketen moeten keuzes maken voor een duurzame en rendabele toekomst, waarbij slim datagebruik essentieel is om efficiënt en aan regelgeving te voldoen. In de whitepaper vertellen we je er alles over!

VAA Solutions Framework

Het Solutions Framework is de ruggengraat van onze data-oplossingen, die cohesie brengt en processen afstemt met standaard componenten.

Werkwijze

Bij VAA Data Works staan we bekend om onze passie voor innovatie en het vormgeven van de toekomst van data-oplossingen in de agrifoodsector.

Grip op duurzaamheid

Benieuwd hoe je jouw agri-food organisatie in de toekomst duurzaam maakt? Waar begin je en welke partijen in de keten heb je hiervoor nodig?