+31 73 523 32 32

info@vaa.com

a
VAA - Data Works
a
M

+31 73 523 32 32

info@vaa.com

REFERENTIE

Product volgen met de ketendatabase van GreenlinQdata

Digitale transformatie voor De Heus Tsjechië en De Heus Zuid-Afrika

INTRO

De Heus is een internationaal opererende onderneming met als kernactiviteit de productie en het vermarkten van hoogwaardige diervoeders. Sinds de oprichting in 1911 is de onderneming van een klein regionaal bedrijf doorgegroeid naar één van de grootste spelers in de Nederlandse mengvoederindustrie. Buiten Nederland heeft De Heus activiteiten in meer dan 70 landen.

Renee

Inhoudsopgave

De Heus

De Heus

In 2014 is in opdracht van De Heus, door VAA, gestart met de realisatie van een vernieuwde versie van het e-Commerce portaal, bekend onder de naam MijnDeHeus.

Het ontwerp- en implementatieproces is volgens de Agile methodiek aangepakt, waarbij ontwikkelaars en analisten van VAA in interactieve sessies samen met specialisten en materiedeskundigen van De Heus hebben toegewerkt naar het gewenste resultaat.

Het portaal biedt klanten de mogelijkheid om binnen een persoonlijke online omgeving op een makkelijke, snelle en veilige manier onder andere diervoederproducten te bestellen, facturen te raadplegen en historische leveringen te bekijken. Het portaal is geschikt gemaakt voor verschillende apparaten zodat een klant overal optimaal gebruik kan maken van de omgeving.

Tijdens het realiseren van het nieuwe portaal is rekening gehouden met de mogelijkheid om de omgeving eenvoudig in te kunnen zetten voor andere landen.

Samen met De Heus is het portaal nu geschikt gemaakt voor gebruik in Tsjechië en Zuid-Afrika waarbij de functionaliteit aansluit bij de landspecifieke bedrijfsprocessen. In Tsjechië wordt het portaal gebruikt voor het bestellen van zakgoed via de dealers en het kunnen doen van bulkbestellingen. In Zuid-Afrika is de pilot fase opgestart. De digitale dienstverlening voor deze 2 landen is daarmee naar een hoger niveau getild.

 

Factsheet: 10 veelgestelde vragen over data-integratie en uitwisseling in de keten

Bedrijven in de agri- en foodsector streven naar waardevermeerdering van hun eigen data door interne analyses en het gebruik van externe ketendata, wat uitdagingen met zich meebrengt. In deze factsheet lees je de 10 meest gestelde vragen.

VAA Solutions Framework

Het Solutions Framework is de ruggengraat van onze data-oplossingen, die cohesie brengt en processen afstemt met standaard componenten.

Werkwijze

Bij VAA Data Works staan we bekend om onze passie voor innovatie en het vormgeven van de toekomst van data-oplossingen in de agrifoodsector.

Grip op duurzaamheid

Benieuwd hoe je jouw agri-food organisatie in de toekomst duurzaam maakt? Waar begin je en welke partijen in de keten heb je hiervoor nodig?