+31 73 523 32 32

info@vaa.com

a
VAA - Data Works
a
M

+31 73 523 32 32

info@vaa.com

REFERENTIE

Flynth heeft GRIP op duurzaamheid

INTRO

De adviseurs en accountants van Flynth maken al ruim 15 jaar tevreden gebruik van GRIP, een implementatie van het VAA BizView platform.

Renee

Inhoudsopgave   

Flynth

 

Flynth

Dankzij de inzet van het VAA BizView platform heeft Flynth meer GRIP op de zaak. In een handomdraai geeft GRIP inzicht in de financiële situatie van melkveehouderijen, tuin- en akkerbouw bedrijven.

Benchmarking maakt zichtbaar hoe een agrarische onderneming presteert ten opzichte van vergelijkbare bedrijven.

Duurzaamheid is een actueel thema in de agrarische sector. Recentelijk hebben VAA en Flynth GRIP voorzien van het duurzaamheidsrapport melkveehouderij. Melkveehouders krijgen hiermee inzicht in hun status op het gebied van duurzaamheid. Daarbij wordt de focus gelegd op CO2.

Het adviesrapport duurzaamheid is voor veel klanten een eerste stap richting verduurzaming en verbetering van hun footprint. Met deze toevoeging kan Flynth zijn klanten voorzien van een nog beter advies.

Factsheet: 10 veelgestelde vragen over data-integratie en uitwisseling in de keten

Bedrijven in de agri- en foodsector streven naar waardevermeerdering van hun eigen data door interne analyses en het gebruik van externe ketendata, wat uitdagingen met zich meebrengt. In deze factsheet lees je de 10 meest gestelde vragen.

VAA Solutions Framework

Het Solutions Framework is de ruggengraat van onze data-oplossingen, die cohesie brengt en processen afstemt met standaard componenten.

Werkwijze

Bij VAA Data Works staan we bekend om onze passie voor innovatie en het vormgeven van de toekomst van data-oplossingen in de agrifoodsector.

Grip op duurzaamheid

Benieuwd hoe je jouw agri-food organisatie in de toekomst duurzaam maakt? Waar begin je en welke partijen in de keten heb je hiervoor nodig?