VAA - Data Works
a
REFERENTIE

Stichting Boer&Data: Graslandgebruikskalender wordt digitaal

Digitale Graslandgebruikskalender

Bedrijven die hun ruwvoerderwinning op orde hebben behalen een hoger bedrijfsresultaat. Door gericht te bemesten en op het juiste moment te oogsten win je meer voer van een betere kwaliteit. Dit heeft de potentie om te leiden tot lagere kosten voor de aankoop van voer en bijproducten.

Renee

Graslandgebruikskalender

wordt digitaal

Optimaliseren van je ruwvoederwinning is gemakkelijker met inzicht in jouw bedrijf en de data die er ontstaat, hiervoor is de Digitale Graslandgebruikskalender (DGGK) een handvat. Maak hierin eenvoudig een bemestingsplan en registreer vervolgens je activiteiten. Zo krijg jij een totaaloverzicht op perceel niveau én bewaar je alle informatie over de ruwvoerderwinning overzichtelijk op één plek in de DGGK. Zo weet je altijd en overal wat je waar wilt bemesten, welk gebruik je in gedachten had en hoeveel dierlijke mest en kunstmest je elk perceel wil geven en al hebt gegeven. Dit uit zich in totaaloverzichten op bedrijfs- én perceel niveau. Werkzaamheden en activiteiten kun je inzien en registreren, waar je maar wilt.

De data in de DGGK is en blijft van jou. Jij bepaalt wie er toegang toe heeft. De DGGK-data kan gekoppeld worden aan andere tools of bedrijfsmanagementsystemen. En mocht je op termijn de DGGK niet meer gebruiken, dan blijft je data altijd in een bruikbare vorm voor jou beschikbaar. Deze kan je dan weer inlezen in een ander systeem.

FarmHackNL ondersteunt de stichting Boer&Data.

Meer weten over de
Digitale Graslandgebruikskalender? 

Lees nu op de website van DGGK welke pakketten er beschikbaar zijn en wat het voor jou toegevoegde waarde kan opleveren! Lees hier meer.

VAA Solutions Framework

Het Solutions Framework is de ruggengraat van onze data-oplossingen, die cohesie brengt en processen afstemt met standaard componenten.

Werkwijze

Bij VAA Data Works staan we bekend om onze passie voor innovatie en het vormgeven van de toekomst van data-oplossingen in de agrifoodsector.

Grip op duurzaamheid

Benieuwd hoe je jouw agri-food organisatie in de toekomst duurzaam maakt? Waar begin je en welke partijen in de keten heb je hiervoor nodig?