+31 73 523 32 32

info@vaa.com

a
VAA - Data Works
a
M

+31 73 523 32 32

info@vaa.com

REFERENTIE

NMI Agro: Inzicht in meststoffendata met online databank

INTRO

VAA Data Works en NMI hebben gezamenlijk een vernieuwde Databank Meststoffen ontwikkeld, een online-applicatie met een groot aantal meststoffen waarvan informatie over samenstelling, werking en toepassing is gegeven.

Renee

De applicatie is bedoeld voor adviseursagrarisch ondernemers en bedrijfsmanagement systemen zodat zij snel en eenvoudig inzage krijgen in de samenstelling en toepassing van een groot aantal meststoffen. Met de introductie van nieuwe meststoffen en de wijziging van de meststoffenwetgeving bevat deze tool alle gevalideerde basisinformatie om een goede afweging te maken in de optimale keuze van een meststof. Op termijn is de meststoffendata uit de Databankmeststoffen ook opvraagbaar via een API (Application Programming Interface dwz een digitale koppeling) voor bedrijven die nu zelf de samenstelling van meststoffen beheren. Door gebruik te maken van de Databankmeststoffen kan tijd worden bespaard op het actueel houden van de meststoffengegevens.

Meer informatie is te vinden op  www.databankmeststoffen.com.

Factsheet: 10 veelgestelde vragen over data-integratie en uitwisseling in de keten

Bedrijven in de agri- en foodsector streven naar waardevermeerdering van hun eigen data door interne analyses en het gebruik van externe ketendata, wat uitdagingen met zich meebrengt. In deze factsheet lees je de 10 meest gestelde vragen.

VAA Solutions Framework

Het Solutions Framework is de ruggengraat van onze data-oplossingen, die cohesie brengt en processen afstemt met standaard componenten.

Werkwijze

Bij VAA Data Works staan we bekend om onze passie voor innovatie en het vormgeven van de toekomst van data-oplossingen in de agrifoodsector.

Grip op duurzaamheid

Benieuwd hoe je jouw agri-food organisatie in de toekomst duurzaam maakt? Waar begin je en welke partijen in de keten heb je hiervoor nodig?