+31 73 523 32 32

info@vaa.com

a
VAA - Data Works
a
M

+31 73 523 32 32

info@vaa.com

REFERENTIE

Beter boeren met OPTIcow van ZLTO

INTRO

Melkveehouders boeren beter met OPTIcow dankzij het slim verzamelen en verrijken van data afkomstig van diverse partijen binnen de Agri & Food sector.

Renee

Inhoudsopgave   

ZLTO

 

ZLTO

ZLTO is een vereniging van ruim 13.000 boeren en tuinders in Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Gelderland die staat voor continuïteit van de land- en tuinbouw en de toekomst van de leden.

Dankzij OPTIcow van ZLTO hebben melkveehouders meer inzicht in de kengetallen van hun bedrijf en kunnen deze vergelijken met andere melkveehouders. Zo kunnen melkveehouders zien op welke onderdelen van de bedrijfsvoering optimalisaties kunnen worden doorgevoerd om zo nog beter te boeren.

OPTIcow maakt gebruik een aantal databronnen zoals diergeneesmiddelen uit MediRund, diergegevens van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, analyseresultaten van laboratoria, gegevens van voer- en zuivelondernemingen en door KringloopWijzer berekende kengetallen.

Deze data wordt automatisch ingelezen, verrijkt en gepresenteerd op een interactief dashboard. Dit bespaart de melkveehouder en de bedrijfsadviseur veel tijd.

Voorop staat de toegevoegde waarde van de functies die OPTIcow biedt voor melkveehouders. ZLTO realiseert deze functies in nauwe samenwerking met melkveehouders en VAA om zo de toegevoegde maximaal te borgen.

Factsheet: 10 veelgestelde vragen over data-integratie en uitwisseling in de keten

Bedrijven in de agri- en foodsector streven naar waardevermeerdering van hun eigen data door interne analyses en het gebruik van externe ketendata, wat uitdagingen met zich meebrengt. In deze factsheet lees je de 10 meest gestelde vragen.

VAA Solutions Framework

Het Solutions Framework is de ruggengraat van onze data-oplossingen, die cohesie brengt en processen afstemt met standaard componenten.

Werkwijze

Bij VAA Data Works staan we bekend om onze passie voor innovatie en het vormgeven van de toekomst van data-oplossingen in de agrifoodsector.

Grip op duurzaamheid

Benieuwd hoe je jouw agri-food organisatie in de toekomst duurzaam maakt? Waar begin je en welke partijen in de keten heb je hiervoor nodig?