+31 73 523 32 32

info@vaa.com

a
VAA - Data Works
a
M

+31 73 523 32 32

info@vaa.com

Het antwoord op de snelle ontwikkelingen in het huidige datalandschap

VAA is dé partner voor de toekomst

BETER EN SNELLER RESULTAAT MET EEN FRAMEWORK VANUIT KENNIS EN KUNDE

VAA SOLUTIONS FRAMEWORK

Het Solutions Framework is de ruggengraat van onze data-oplossingen, die cohesie brengt en routine processen stroomlijnt met standaardcomponenten. Dit framework is ontworpen om de uitdagingen omtrent data van de agrifood sector aan te pakken en tegelijkertijd flexibiliteit en efficiëntie te bieden.

Het is gebouwd met jarenlange expertise in de agrifood sector en de nieuwste technologische ontwikkelingen. Het omvat een uitgebreide reeks standaard softwarecomponenten die zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten.

Door gebruik te maken van deze standaardcomponenten kunnen we op maat gemaakte data-oplossingen sneller en tegen lagere kosten leveren met minimale noodzaak voor onderhoud. Dit betekent dat onze klanten kunnen vertrouwen op stabiele en betrouwbare software, wat resulteert in een kortere time-to-market, bewezen techniek en concepten en een lager risico voor je bedrijf.

Renee

Referenties

Lees hoe wij organisaties hebben geholpen om databronnen binnen de voedselketen te ontsluiten en om te zetten in relevante inzichten en kerngetallen.

Ontsluit het volledige potentieel van data

VAA DATA SERVICES

Data is dé grondstof die de sleutel vormt tot innovatie, efficiëntie en concurrentievoordeel. Echter, veel organisaties staan voor een grote uitdaging: hoe kom ik aan de juiste data uit mijn eigen bedrijf of van andere partijen in de keten. Hoe kan data worden omgezet van een overvloed aan ruwe data in waardevolle inzichten die goede beslissingen kunnen sturen en de sector kunnen transformeren.

Met diepgaande expertise en een bewezen track record in data management en analytics is VAA toegewijd aan het helpen van organisaties bij het ontsluiten van het volledige potentieel van hun eigen data en gedeelde data van andere ketenpartijen. Middels VAA Data Services wordt data op een veilige en betrouwbare wijze ontsloten en geschikt gemaakt voor gebruik. Omdat het gebaseerd is op een standaard bouwblok van VAA, garanderen we ook dat de data blijft stromen en wijzigingen in connectoren tijdig en vakkundig worden doorgevoerd. Je wordt volledig ontzorgd.

Krijg diepgaand inzicht in de prestaties van assets

DIGITAL TWINS

Organisaties in de agrifood sector staan voor tal van uitdagingen, variërend van de onvoorspelbaarheid van weersomstandigheden tot de complexiteit van de supply chain, strikte voedselveiligheidsregels en de groeiende druk op duurzame productie. Deze uitdagingen hebben een aanzienlijke impact op de efficiëntie, productiviteit en winstgevendheid. Digital Twins bieden een krachtige oplossing om deze uitdagingen aan te pakken.

Digital Twins zijn meer dan alleen een verzameling data; het zijn levendige digitale representaties van fysieke assets zoals percelen, dieren, grond, gewassen en kassen.
Digital Twins van de meest voorkomende objecten en processen vormen het kloppend hart van het VAA Solutions Framework. Met de VAA data services worden ze real-time gevoed met gegevens uit productiesystemen, sensoren, IoT-apparaten en andere agrarische databronnen. Zodat je continu beschikt over een krachtig digitaal instrument om complexe beslissingen op te baseren.

De veilige en georganiseerde omgeving voor agrarische informatie

FARM DATA SPACE

Farm Data Space fungeert als een soort digitale archiefkast, waarin verschillende dossiers worden opgebouwd met historische gegevens. Deze dossiers of ‘spaces’, bieden een gestandaardiseerde structuur om te voldoen aan de ruwe data.

Een Farm Data Space ontkoppelt gegevens en diensten, waardoor een meer gebruikersgerichte benadering mogelijk is. Door gegevens te ontkoppelen van diensten wordt het makkelijker om andere belanghebbenden diensten te laten aanbieden op jouw data om daarmee meer en betere inzichten te verkrijgen en innovatieve oplossingen sneller mogelijk te maken.

Voor gebruikers biedt dit controle over eigen data en de mogelijkheid om selectief toegang te verlenen aan derde partijen.

De kracht van datagedreven beslissingen maken

VAA DATA INSIGHTS

Met VAA Data Insights krijg je toegang tot een breed scala aan tools en technieken die zijn ontworpen om waarde te halen uit je data. Het ontdekken van patronen, trends en andere waardevolle informatie in een dataset om zo waardevolle inzichten te verkrijgen.

Door het gebruik van geavanceerde analysetools en technieken, zoals machine learning en statistische modellen, kunnen organisaties waardevolle inzichten verkrijgen die hen kunnen helpen betere beslissingen te nemen en hun prestaties te verbeteren. Het verkrijgen van Data Insights begint met het verzamelen van gegevens uit verschillende bronnen en het opslaan van deze gegevens in een centrale database. Door het toepassen van data mining en andere technieken kunnen patronen en trends worden geïdentificeerd die niet altijd zichtbaar zijn voor het blote oog. Of het nu gaat om het genereren van uitgebreide rapporten, het visualiseren van gegevens via dynamische dashboards of het vergelijken van prestaties met benchmarks, VAA biedt de expertise en technologie om je data om te zetten in bruikbare inzichten.

VAA Data Works is Microsoft Gold Partner

Als Microsof Gold Partner wil VAA altijd up-to-date zijn met de nieuwste Microsoft tools en technieken. Deze kunnen we toepassen en voldoen aan de hoogste normen die gesteld worden aan een Gold Partnership.

Werkwijze

Bij VAA Data Works staan we bekend om onze passie voor innovatie en het vormgeven van de toekomst van data-oplossingen in de agrifoodsector.

Over VAA

Met meer dan 35 jaar domeinkennis is VAA Data Works dé toonaangevende IT-dienstverlener in de agri- en foodsector. Benieuwd geworden? Lees hier over VAA.

Artikelen

Ontdek hier een uitgebreide verzameling artikelen van VAA. Van actuele nieuwsberichten tot diepgaande analyses, laat je inspireren en informeren.