+31 73 523 32 32

info@vaa.com

a
VAA - Data Works
a
M

+31 73 523 32 32

info@vaa.com

FRAMEWORK – APPS

Het antwoord op de behoefte aan een werkbaar interactief platform

VAA is dé partner voor de toekomst

ROBUUSTE, FLEXIBELE EN GEBRUIKSVRIENDELIJKE INTERACTIEVE WEBAPPLICATIES

APPS

Interactieve webapplicaties kunnen je bedrijfsprocessen verbeteren en je organisatie vooruit helpen. Met de diepgaande sectorkennis, uitgebreide netwerken en sterke connecties van VAA Data Works worden op maat gemaakte en interactieve toepassingen gemaakt die voldoen aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Ben je op zoek naar een specifieke softwareoplossing, dataverzamelingstool, een complexe analytische engine of een gebruiksvriendelijk klantenportal? VAA heeft de expertise en het vakmanschap om jouw visie tot leven te brengen.

Renee

Ricardo
info@vaa.com
+31(0) 73 523 32 32

Een nauwe samenwerking

DE AANPAK VAN VAA

De aanpak van VAA Data Works begint met een grondige analyse van je behoeften en doelstellingen. Er wordt nauw samengewerkt om je bedrijfsprocessen te begrijpen en om te identificeren waar een (web)applicatie jou kan helpen de efficiëntie te verbeteren. Middels een design workshop wordt bepaald hoe de verschillende gebruikers de app gaan gebruiken en hoe de diverse functionaliteiten zich moeten gedragen in de app. Vervolgens krijg je een op maat gemaakt plan dat is afgestemd op jouw specifieke eisen en doelen.

Robuustheid, flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid

WAAROM KIEZEN VOOR VAA?

De apps van VAA Data Works onderscheiden zich door hun robuustheid, flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. VAA maakt gebruik van de nieuwste technologieën en ontwikkelingsmethoden om ervoor te zorgen dat de apps niet alleen voldoen aan je huidige behoeften, maar ook schaalbaar zijn voor toekomstige groei.

Referenties

Lees hoe wij organisaties hebben geholpen om databronnen binnen de voedselketen te ontsluiten en om te zetten in relevante inzichten en kengetallen.

Werkwijze

Bij VAA Data Works staan we bekend om onze passie voor innovatie en het vormgeven van de toekomst van data-oplossingen in de agrifoodsector.

Over VAA

Met meer dan 35 jaar domeinkennis is VAA Data Works dé toonaangevende IT-dienstverlener in de agri- en foodsector. Benieuwd geworden? Lees hier over VAA.

Artikelen

Ontdek hier een uitgebreide verzameling artikelen van VAA. Van actuele nieuwsberichten tot diepgaande analyses, laat je inspireren en informeren.

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR

VAA heeft projecten uitgevoerd voor een groot aantal organisaties in de agri-food sector. Van erfbetreders tot verwerkers en van brancheorganisaties tot adviesbureaus. Benieuwd naar onze datagedreven oplossingen? Neem gerust contact op!