+31 73 523 32 32

info@vaa.com

a
VAA - Data Works
a
M

+31 73 523 32 32

info@vaa.com

FRAMEWORK – BENCHMARKING

Het antwoord op hoe je sterker kunt zijn dan je concurrenten

VAA is dé partner voor de toekomst

VERGELIJK JE AANPAK MET DAT VAN VERGELIJKBARE PARTIJEN EN VERSTERK JE POSITIE IN DE MARKT

BENCHMARKING

Het begrijpen en vergelijken van je prestaties met die van anderen is essentieel voor succes en groei. Daarom biedt VAA Data Works benchmarking diensten aan die je de tools en inzichten geven om te begrijpen hoe jouw bedrijf presteert ten opzichte van vergelijkbare partijen. Met jarenlange ervaring in consultancy en expertise in het ontwikkelen van dashboards en rapporten, helpt VAA bij het identificeren van sterke punten en verbeterpunten, en het nemen van strategische beslissingen die je concurrentiepositie versterken.

Renee

Ricardo
info@vaa.com
+31(0) 73 523 32 32

Versterk je positie in de markt

WAT IS BENCHMARKING?

Benchmarking is meer dan alleen het vergelijken van cijfers; het is een proces dat je helpt je positie ten opzichte van referenties te begrijpen en de best practices die je kunt overnemen identificeert om je prestaties te verbeteren. Met benchmarking kun je je prestaties meten, trends identificeren en kansen voor groei ontdekken door je bedrijf te vergelijken met vergelijkbare bedrijven in de branche.

Excelleren in de agrifood met data

DE AANPAK VAN VAA

VAA Data Works heeft de uitgebreide kennis, kunde en expertise om benchmarking op maat te bieden voor jouw specifieke behoeften. VAA maakt clusters van bedrijven op basis van relevante criteria en past geavanceerde logica toe om betekenisvolle vergelijkingen te maken. Of het nu gaat om financiële prestaties, operationele efficiëntie of klanttevredenheid, met benchmarking van VAA verkrijg je de inzichten die je nodig hebt om te excelleren in de agrifood sector.

De KPI is het antwoord op de vraag: doe ik het goed?

BIZVIEW

Bizview is een krachtige component van het VAA Solutions Framework, waarmee je verschillende KPI’s kunt vaststellen en visualiseren. Met Bizview kun je grote groepen gebruikers toegang geven zonder dat er kosten zijn verbonden aan een licentie per gebruiker.

Referenties

Lees hoe wij organisaties hebben geholpen om databronnen binnen de voedselketen te ontsluiten en om te zetten in relevante inzichten en kengetallen.

Werkwijze

Bij VAA Data Works staan we bekend om onze passie voor innovatie en het vormgeven van de toekomst van data-oplossingen in de agrifoodsector.

Over VAA

Met meer dan 35 jaar domeinkennis is VAA Data Works dé toonaangevende IT-dienstverlener in de agri- en foodsector. Benieuwd geworden? Lees hier over VAA.

Artikelen

Ontdek hier een uitgebreide verzameling artikelen van VAA. Van actuele nieuwsberichten tot diepgaande analyses, laat je inspireren en informeren.

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR

VAA heeft projecten uitgevoerd voor een groot aantal organisaties in de agri-food sector. Van erfbetreders tot verwerkers en van brancheorganisaties tot adviesbureaus. Benieuwd naar onze datagedreven oplossingen? Neem gerust contact op!