+31 73 523 32 32

info@vaa.com

a
VAA - Data Works
a
M

+31 73 523 32 32

info@vaa.com

FRAMEWORK – DASHBOARDING

Het antwoord op hoe je snel overzicht krijgt in je data

VAA is dé partner voor de toekomst

EEN VISUEEL OVERZICHT VAN JE DATA DAT GEMAKKELIJK TE DELEN IS MET STAKEHOLDERS

Dashboarding

Data wordt pas echt krachtig wanneer het helder en overzichtelijk wordt gepresenteerd. Daarom helpt VAA Data Works organisaties in de agrifood om gegevens te visualiseren en bij het verkrijgen van waardevolle inzichten. Met behulp van Microsoft Power BI, een toonaangevend platform voor business intelligence en het door VAA ontwikkelde Bizview komen gegevens tot leven en ben je in staat om data-gedreven beslissingen te nemen die je bedrijf vooruit helpen.

Renee

Ricardo
info@vaa.com
+31(0) 73 523 32 32

Maak een visueel overzicht van data

WAT IS DASHBOARDING?

Dashboarding is het creëren van dynamische, visueel aantrekkelijke dashboards die een overzicht bieden van belangrijke bedrijfsinformatie en KPI’s. Met behulp van geavanceerde grafieken, diagrammen en interactieve elementen, kun je hiermee snel trends identificeren, patronen herkennen en problemen oplossen. Zo kunnen boeren bijvoorbeeld realtime informatie bekijken over belangrijke factoren zoals weerpatronen, bodemkwaliteit en gewasgroei.Voor verwerkers en toeleveranciers bieden dashboards inzicht in voorraadniveaus, vraagvoorspellingen en productiecapaciteit, waardoor zij beter kunnen plannen en hun voorraadkosten kunnen minimaliseren. Ook dragen dashboards bij aan het bewaken van kwaliteitsnormen gedurende de gehele productie- en distributieketen. Denk bijvoorbeeld aan het bijhouden van temperatuur- en vochtigheidsniveaus tijdens transport en opslag en het monitoren van productieprocessen om ervoor te zorgen dat aan alle kwaliteitseisen wordt voldaan.

Maak je inzichten deelbaar met stakeholders

WAAROM DASHBOARDING?

Het hebben van een goed ontworpen dashboard biedt vele voordelen. Het stelt je in staat om snel visueel inzicht te krijgen in de prestaties van je agrarische onderneming, waardoor je sneller kunt reageren op veranderingen in de markt. Bovendien maakt het visualiseren van gegevens het gemakkelijker om complexe informatie te begrijpen en te communiceren met al je stakeholders. Waarom kiezen voor VAA dashboarding? Omdat VAA jou begrijpt.

De perfecte basis voor geavanceerde dashboards

Om dashboards goed te kunnen weergeven maakt VAA gebruik van het krachtige Microsoft Power BI en Bizview. Met behulp van deze tooling biedt VAA dashboarding services die precies zijn afgestemd op de behoeften van de agrifood sector. Van real-time monitoring tot diepgaande analyses, je krijgt de tools die je nodig hebt om betere beslissingen te nemen.

MICROSOFT POWER BI

Met een gebruiksvriendelijke interface, krachtige analysemogelijkheden en naadloze integratie met andere Microsoft-producten, biedt Power BI een perfecte basis voor het bouwen van geavanceerde dashboards die voldoen aan de behoeften van moderne organisaties.

BIZVIEW

Bizview is een krachtige VAA Solutions Framework component die je in staat stelt om diverse KPI’s te definiëren en te visualiseren. Bizview maakt het mogelijk om grote groepen gebruikers deelgenoot van het dashboard te maken zonder de kosten van een licentie per gebruiker.

Referenties

Lees hoe wij organisaties hebben geholpen om databronnen binnen de voedselketen te ontsluiten en om te zetten in relevante inzichten en kengetallen.

Werkwijze

Bij VAA Data Works staan we bekend om onze passie voor innovatie en het vormgeven van de toekomst van data-oplossingen in de agrifoodsector.

Over VAA

Met meer dan 35 jaar domeinkennis is VAA Data Works dé toonaangevende IT-dienstverlener in de agri- en foodsector. Benieuwd geworden? Lees hier over VAA.

Artikelen

Ontdek hier een uitgebreide verzameling artikelen van VAA. Van actuele nieuwsberichten tot diepgaande analyses, laat je inspireren en informeren.

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR

VAA heeft projecten uitgevoerd voor een groot aantal organisaties in de agri-food sector. Van erfbetreders tot verwerkers en van brancheorganisaties tot adviesbureaus. Benieuwd naar onze datagedreven oplossingen? Neem gerust contact op!