+31 73 523 32 32

info@vaa.com

a
VAA - Data Works
a
M

+31 73 523 32 32

info@vaa.com

FRAMEWORK – DIGITAL TWINS

Het antwoord op de behoefte aan meer inzicht in de prestaties van assets

VAA is dé partner voor de toekomst

LEER HOE JE ASSETS HEBBEN GEPRESTEERD EN NOG ZULLEN GAAN PRESTEREN

DIGITAL TWINS

VAA Data Works streeft ernaar om grenzen te verleggen en de toekomst van data-innovatie te definiëren. Digital Twins vormen de kern van deze missie, waarbij een geheel nieuwe dimensie wordt toegevoegd aan asset management in de agrifood sector.

Digital Twins zijn meer dan alleen een verzameling data; het zijn levendige digitale representaties van fysieke assets, zoals percelen, vee, stallen en kassen. Met behulp van geavanceerde technologieën en expertise maakt VAA een virtuele ‘asset performance hub’ die alle relevante gegevens samenbrengt. Dit stelt jou in staat om een diepgaand inzicht te krijgen in de prestaties van je assets.

Renee

Ricardo
info@vaa.com
+31(0) 73 523 32 32

Een digitale replica van je fysieke assets

WAT ZIJN DIGITAL TWINS?

VAA Data Works gelooft dat de toekomst van asset management draait om het creëren van digitale replica’s van fysieke assets – Digital Twins. Of het nu gaat om percelen, dieren, stallen of kassen, de Digital Twins van VAA vormen een centrale ‘asset performance hub’ die alle relevante data samenbrengt voor diepgaand inzicht.

Zet jouw data om in waardevolle inzichten

HOE WERKT HET?

De Digital Twins van VAA Data Works worden op maat gemaakt voor jouw specifieke behoeften. Met behulp van gestandaardiseerde bouwstenen en expertise kan VAA snel en gemakkelijk een Digital Twin opzetten die jouw data omzet in waardevolle inzichten. Deze geavanceerde databasestructuur, gecombineerd met de diepgaande kennis en expertise van VAA, stelt je in staat om je Key Performance Indicators (KPI’s) snel te identificeren en te meten.

Inzicht in gister, vandaag en morgen

WAT MAAKT HET ZO KRACHTIG?

Digital Twins gaan verder dan alleen het vastleggen van historische gegevens. Door het toepassen van geavanceerde analyses en voorspellende modellering, bieden ze een helder inzicht in de huidige prestaties van assets en voorspellen ze toekomstige trends. Dit stelt je in staat om proactief beslissingen te nemen en je operationele efficiëntie te maximaliseren.

Referenties

Lees hoe wij organisaties hebben geholpen om databronnen binnen de voedselketen te ontsluiten en om te zetten in relevante inzichten en kengetallen.

Werkwijze

Bij VAA Data Works staan we bekend om onze passie voor innovatie en het vormgeven van de toekomst van data-oplossingen in de agrifoodsector.

Over VAA

Met meer dan 35 jaar domeinkennis is VAA Data Works dé toonaangevende IT-dienstverlener in de agri- en foodsector. Geïnteresseerd? Lees hier over VAA.

Artikelen

Ontdek hier een uitgebreide verzameling artikelen van VAA. Van actuele nieuwsberichten tot diepgaande analyses, laat je inspireren en informeren.

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR

VAA heeft projecten uitgevoerd voor een groot aantal organisaties in de agri-food sector. Van erfbetreders tot verwerkers en van brancheorganisaties tot adviesbureaus. Benieuwd naar onze datagedreven oplossingen? Neem gerust contact op!