+31 73 523 32 32

info@vaa.com

a
VAA - Data Works
a
M

+31 73 523 32 32

info@vaa.com

FRAMEWORK – REPORTING

Het antwoord op hoe je kunt voldoen aan de vereiste normen 

VAA is dé partner voor de toekomst

DOOR DATA TE VERZAMELEN EN TE VERRIJKEN, KRIJG JE DE RAPPORTEN WAAR JIJ BEHOEFTE AAN HEBT

REPORTING

Het verkrijgen van inzicht uit gegevens is van onschatbare waarde voor elk bedrijf. Daarom biedt VAA Data Works een uitgebreid scala aan reporting services aan, waarmee data verzameld, verrijkt en gepresenteerd worden in heldere en informatieve rapporten. Of het nu gaat om compliance-rapportage, prestatieanalyse of marktonderzoek, VAA levert de inzichten die je nodig hebt om weloverwogen beslissingen te nemen.

Renee

Ricardo
info@vaa.com
+31(0) 73 523 32 32

De rapporten waar jij behoefte aan hebt

REPORTING SERVICES

De reportingdiensten van VAA Data Works omvatten het verzamelen van relevante gegevens, het verwerken en verrijken ervan, en het presenteren in overzichtelijke en informatieve rapporten. Of je nu behoefte hebt aan periodieke rapportages voor compliance-doeleinden, gedetailleerde analyses van uw bedrijfsprestaties, of diepgaande marktstudies, VAA staat voor je klaar.

Rapporten die voldoen aan de vereiste normen

COMPLIANCE RAPPORTAGE

VAA Data Works kan je helpen met het genereren van nauwkeurige en gedetailleerde compliance-rapporten. Over het voldoen aan regelgeving binnen de sector of het naleven van interne beleidslijnen, VAA zorgt ervoor dat je rapporten volledig voldoen aan de vereiste normen.

Dit kan ook beschikbaar gesteld worden via een API, wat de deur opent naar een breed scala aan mogelijkheden voor data-uitwisseling en integratie met andere systemen. Door data beschikbaar te stellen kunnen verschillende schakels in de keten real-time toegang krijgen tot relevante informatie. Dit bevordert niet alleen de samenwerking tussen producenten, verwerkers en retailers, maar geeft ook de overheid en brancheorganisaties de informatie die voor hen belangrijk is.

Referenties

Lees hoe wij organisaties hebben geholpen om databronnen binnen de voedselketen te ontsluiten en om te zetten in relevante inzichten en kengetallen.

Werkwijze

Bij VAA Data Works staan we bekend om onze passie voor innovatie en het vormgeven van de toekomst van data-oplossingen in de agrifoodsector.

Over VAA

Met meer dan 35 jaar domeinkennis is VAA Data Works dé toonaangevende IT-dienstverlener in de agri- en foodsector. Benieuwd geworden? Lees hier over VAA.

Artikelen

Ontdek hier een uitgebreide verzameling artikelen van VAA. Van actuele nieuwsberichten tot diepgaande analyses, laat je inspireren en informeren.

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR

VAA heeft projecten uitgevoerd voor een groot aantal organisaties in de agri-food sector. Van erfbetreders tot verwerkers en van brancheorganisaties tot adviesbureaus. Benieuwd naar onze datagedreven oplossingen? Neem gerust contact op!