+31 73 523 32 32

info@vaa.com

a
VAA - Data Works
a
M

+31 73 523 32 32

info@vaa.com

VAA VOOR ADVISEURS

Het antwoord op hoe je jouw klanten beter kunt servicen

VAA is dé partner voor de toekomst

GEEF WAARDEVOL ADVIES MET BEHULP VAN SECTORGERICHTE EXPERTISE

VAA VOOR ADVISEURS

In de complexe wereld van Agrifood staan accountants, onafhankelijk agrarisch adviseurs en erfbetreders voor unieke uitdagingen. Het balanceren van financiële verantwoordelijkheden met duurzaamheidsvereisten, operationele optimalisatie en het verhogen van de klantwaarde vergt niet alleen expertise maar ook een diepgaand begrip van de sector.

VAA Data Works begrijpt deze uitdagingen als geen ander. Met diepgaande kennis van de Agrifood sector en een bewezen staat van dienst in het ondersteunen van accountants, adviseurs en erfbetreders, biedt VAA een partnerschap dat verder gaat dan alleen data-analyse.

Met VAA’s op maat gemaakte data oplossingen ben je in staat om je cliënten te voorzien van waardevol advies dat verder reikt dan de cijfers.

Renee

René
info@vaa.com
+31(0) 73 523 32 32

Begeleid klanten naar een duurzame toekomst

Duurzaamheid

Agrarische bedrijven leven met de vraag hoe ze hun landbouwpraktijk kunnen aanpassen om de impact op het milieu en biodiversiteit te bevorderen. Erfbetreders kunnen boeren en agrarische bedrijven helpen bij het in kaart brengen en verminderen van hun ecologische voetafdruk door duurzame landbouwpraktijken te bevorderen en te implementeren. Bij VAA Data Works bieden we inzichtelijke analyses en data oplossingen die je helpen om duurzaamheid te integreren in je adviespraktijk, waardoor je je klanten kunt begeleiden naar een meer verantwoorde bedrijfsvoering.

Als bedrijfsadviseur kan je boeren ondersteunen bij het ontwikkelen en implementeren van een strategie en -beleid om maatschappelijk verantwoord ondernemen te bevorderen. Ook het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het verminderen van afval en het efficiënter gebruik maken van natuurlijke hulpbronnen zoals water, bodem en energie is iets waar je als adviseur agrarische bedrijven bij kan helpen. Kortom, bedrijfsadviseurs spelen een cruciale rol bij het begeleiden van agrarische bedrijven naar een duurzamere en verantwoordelijke bedrijfsvoering in de landbouwsector. De experts van VAA kunnen je ondersteunen bij het identificeren en het ontsluiten van duurzaamheidsdata binnen de Agrifood sector en deze vertalen naar tastbare inzichten en strategieën voor je cliënten. Van het meten van CO2-uitstoot tot het implementeren van circulariteit, VAA heeft de nodige expertise om jouw rol als duurzaamheidsadviseur te versterken.

Met behulp van sectorgerichte expertise

OPTIMALISATIE

Het optimaliseren van agrarische bedrijven blijft een voortdurende uitdaging. Hoe kunnen boeren efficiënter omgaan met natuurlijke hulpbronnen zoals water, bodem en energie om hun bedrijfsvoering duurzamer te maken? En denk ook eens aan het monitoren van gewasgroei en bodemkwaliteit. VAA begrijpt de complexiteit van deze sector en biedt geavanceerde data-analyses en adviesdiensten die je helpen om je klanten te begeleiden bij het verbeteren van hun operationele processen en het maximaliseren van hun rendement.

Met behulp van geavanceerde technologieën en sectorgerichte expertise, kan VAA je de tools geven om de efficiëntie van je klanten te verbeteren en hun concurrentievermogen te versterken. Door het gebruik van sensoren en andere technologische hulpmiddelen kunnen adviseurs realtime data verzamelen over bijvoorbeeld de groei van de gewassen, kwaliteit van de bodem of analyse van de melk. Door dit inzicht kan je als adviseur helpen bij het identificeren van problemen en optimaliseren van de landbouwpraktijk. Data is een waardevol instrument voor een agrarische adviseur om het werk effectiever te maken en boeren te ondersteunen bij het verbeteren van hun bedrijfsvoering. De oplossingen die VAA kan maken, zijn ontworpen om jou te helpen bij het navigeren door de complexe uitdagingen van de Agrifood sector.

Geef waardevol en onderbouwd advies

KLANTWAARDE

Als bedrijfsadviseur kan je jouw cliënten een hogere klantwaarde geven omdat je begrijpt wat de specifieke behoeften en uitdagingen van een agrarisch bedrijf zijn. Door dit inzicht kan je advies op maat geven, meedenken met innovatieve oplossingen, de boer gebruik laten maken van het partnernetwerk en draag je bij aan de professionele ontwikkeling en kennisvergroting bij een agrarische ondernemer.

VAA Data Works ondersteunt je bij het identificeren van kansen voor groei en het leveren van waardevol advies aan je klanten. Met behulp van geavanceerde analyses en waardevolle inzichten helpen we je om je dienstenaanbod te differentiëren en je concurrentiepositie te versterken. VAA begrijpt de unieke behoeften van je agrifood klanten en kan ondersteunen met het ontwikkelen van gepersonaliseerde strategieën. Van het identificeren van cross-selling mogelijkheden tot het implementeren van innovatieve financiële modellen, wij helpen je je klantrelaties te versterken en je praktijk te laten groeien.

 

Referenties

Lees hoe wij organisaties hebben geholpen om databronnen binnen de voedselketen te ontsluiten en om te zetten in relevante inzichten en kengetallen.

10 veelgestelde vragen over data-integratie en - uitwisseling in de keten

Het verkrijgen van data uit de agri-food keten en het omgaan met complexe vragen over het gebruik, de betrouwbaarheid en de ontsluiting ervan is vaak uitdagend voor organisaties. Deze factsheet beantwoordt daarom de tien meest gestelde vragen over data-integratie in de keten.

De boeren dataruimte - Op weg naar de digitale boerderij

Partijen in de voedselketen moeten keuzes maken voor een duurzame en rendabele toekomst, waarbij slim datagebruik essentieel is om efficiënt en aan regelgeving te voldoen. In de whitepaper vertellen we je er alles over!

VAA Solutions Framework

Het Solutions Framework is de ruggengraat van onze data-oplossingen, die cohesie brengt en processen afstemt met standaard componenten.

Werkwijze

Bij VAA Data Works staan we bekend om onze passie voor innovatie en het vormgeven van de toekomst van data-oplossingen in de agrifoodsector.

Grip op duurzaamheid

Benieuwd hoe je jouw agri-food organisatie in de toekomst duurzaam maakt? Waar begin je en welke partijen in de keten heb je hiervoor nodig?

Deze bedrijven gingen je voor

VAA heeft projecten uitgevoerd voor een groot aantal organisaties in de agri-food sector. Van erfbetreders tot verwerkers en van brancheorganisaties tot adviesbureaus. Benieuwd naar onze datagedreven oplossingen? Neem gerust contact op!