+31 73 523 32 32

info@vaa.com

a
VAA - Data Works
a
M

+31 73 523 32 32

info@vaa.com

VAA VOOR TOELEVERANCIERS

Data uit de keten omzetten in bruikbare informatie voor je onderneming

VAA gelooft in de kracht van samenwerking

KRIJG DE MIDDELEN OM TE INNOVEREN, VERDUURZAMEN EN EXCELLEREN

VAA VOOR TOELEVERANCIERS

In een tijd waarin de agrifood sector voortdurend in beweging is, spelen toeleveranciers een cruciale rol in het ondersteunen van de productie en distributie van voedselproducten, van ‘farm to fork’. Ook toeleveranciers hebben te maken met complexe uitdagingen die gepaard gaan met veranderingen in de markt. Denk bijvoorbeeld aan het waarborgen van de kwaliteit van grond- en meststoffen, verminderen van de CO2-uitstoot. VAA Data Works begrijpt de dynamiek van de sector en faciliteert ketenpartners door te voorzien in nodige middelen en expertise om te innoveren, te verduurzamen en te excelleren.

Of je nu een producent van landbouwmachines bent die streeft naar de ontwikkeling van efficiëntere en milieuvriendelijkere apparatuur, een leverancier van gewasbeschermingsmiddelen en meststoffen die zich inzet voor duurzame productiemethoden, of een specialist in verpakkingen die oplossingen biedt voor het verminderen van voedselverspilling – VAA staat voor je klaar om data uit de keten om te zetten in bruikbare informatie voor jouw onderneming.

Door nauw samen te werken met andere spelers uit de keten, streven we naar een toekomst waarin de agrifood sector niet alleen aan de eisen van vandaag voldoet, maar deze zelfs overtreft. VAA gelooft in de kracht van samenwerking en innovatie, en is ervan overtuigd dat door gezamenlijke inspanningen en effectief gebruik van de toeleveringsketen, niet alleen de bedrijfsresultaten van vandaag verbeterd kunnen worden, maar ook aan een duurzamere en veerkrachtigere voedselproductie voor de toekomst kan bijdragen.

Renee

Annemarie
info@vaa.com
+31(0) 73 523 32 32

Zet data om in bruikbare informatie

Duurzaamheid

VAA Data Works zet zich in voor een meer duurzame toekomst in de agrifoodsector en vertaalt de passie voor duurzaamheid naar tastbare ICT- en data-initiatieven. Toeleveranciers spelen een essentiële rol in dit streven naar een robuuste, duurzame en efficiënte voedselketen omdat zij nauw betrokken zijn bij het leveren van de benodigde grondstoffen, machines, technologieën en diensten. Ook kunnen zij agrarische ondernemers ondersteunen bij het verbeteren van hun productiviteit en voldoen aan de groeiende vraag naar veilige en duurzame voeding.

VAA gelooft dat het omzetten van ruwe data naar waardevolle inzichten een krachtig middel is om duurzaamheid te bevorderen. Of het nu gaat om het monitoren van waterverbruik, het verminderen van chemische input of het optimaliseren van energieverbruik bij VAA hebben we de ervaring en expertise om deze data om te zetten in bruikbare informatie voor onze ketenpartners. De belangrijke inzichten die toeleveranciers kunnen halen uit data helpen ook om de transparantie en traceerbaarheid van de keten te verbeteren. De kracht van VAA zit in het kunnen ontsluiten van ketendata ten behoeve van duurzaamheid.

Bouwen aan de toekomst van agrifood

OPTIMALISATIE

VAA is toegewijd aan het leveren van innovatieve oplossingen en hoogwaardige producten die je helpen bij het bereiken van je operationele doelstellingen en je concurrentiepositie te versterken.

Door gebruik te maken van moderne technologieën en inzichten streeft VAA ernaar om niet alleen de uitdagingen van vandaag aan te pakken, maar ook te bouwen aan een toekomst waarin de agrifood sector optimaal en winstgevend kan opereren. Of het nu gaat om het verbeteren van logistieke processen, het optimaliseren van de bedrijfsvoering, of het efficiënter maken van toeleveringsketens, VAA biedt klantspecifieke oplossingen aan toeleveranciers die hen tal van mogelijkheden biedt om processen te optimaliseren, kosten te verlagen, de kwaliteit te verbeteren en concurrentiepositie te versterken.

Geen verplichting, maar een kans

COMPLIANCE

Het omgaan met constant veranderende wet- en regelgeving is een voortdurende uitdaging voor toeleveranciers in de agrifood sector. Met de toename van digitale data, -opslag en -uitwisseling is het essentieel dat toeleveranciers de nodige maatregelen nemen om de veiligheid van gevoelige informatie te waarborgen. VAA Data Works begrijpt de complexiteit van deze taak voor de toeleverancier en streeft ernaar om haar partners te ondersteunen bij het navigeren door deze regelgevende landschappen.

Met een focus op compliance biedt VAA niet alleen hulp bij het voldoen aan regelgeving, maar ook de mogelijkheid om compliance te zien als een kans voor groei en verbetering. Door data te analyseren en te vertalen naar waardevolle inzichten, stelt VAA haar partners in staat om weloverwogen beslissingen te nemen die niet alleen aan de wettelijke vereisten voldoen, maar ook bijdragen aan een duurzamere en winstgevendere toekomst voor de agrifood sector.

Ketentransparantie mogelijk maken

KLANTWAARDE

Om te kunnen voldoen aan de steeds hogere eisen en verwachtingen van agrarische ondernemingen, ondersteunt VAA Data Works toeleveranciers in de agrifood sector om een diepgaand begrip te krijgen van de uitdagingen en behoeften van hun klanten. Het bieden van waarde is cruciaal voor het opbouwen van sterke en langdurige relaties.

Transparantie en traceerbaarheid zijn essentiële aspecten in de agrifood sector. Daarom biedt VAA geavanceerde data-oplossingen en expertise om haar partners te helpen bij het implementeren van transparante traceerbare processen. Of het nu gaat om het vastleggen van gedetailleerde productiegegevens, het monitoren van kwaliteitsnormen of het communiceren van belangrijke informatie aan eindklanten, VAA staat klaar om elke stap in de keten te ondersteunen.

Referenties

Lees hoe wij organisaties hebben geholpen om databronnen binnen de voedselketen te ontsluiten en om te zetten in relevante inzichten en kengetallen.

10 veelgestelde vragen over data-integratie en - uitwisseling in de keten

Het verkrijgen van data uit de agri-food keten en het omgaan met complexe vragen over het gebruik, de betrouwbaarheid en de ontsluiting ervan is vaak uitdagend voor organisaties. Deze factsheet beantwoordt daarom de tien meest gestelde vragen over data-integratie in de keten.

De boeren dataruimte - Op weg naar de digitale boerderij

Partijen in de voedselketen moeten keuzes maken voor een duurzame en rendabele toekomst, waarbij slim datagebruik essentieel is om efficiënt en aan regelgeving te voldoen. In de whitepaper vertellen we je er alles over!

VAA Solutions Framework

Het Solutions Framework is de ruggengraat van onze data-oplossingen, die cohesie brengt en processen afstemt met standaard componenten.

Werkwijze

Bij VAA Data Works staan we bekend om onze passie voor innovatie en het vormgeven van de toekomst van data-oplossingen in de agrifoodsector.

Grip op duurzaamheid

Benieuwd hoe je jouw agri-food organisatie in de toekomst duurzaam maakt? Waar begin je en welke partijen in de keten heb je hiervoor nodig?

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR

VAA heeft projecten uitgevoerd voor een groot aantal organisaties in de agri-food sector. Van erfbetreders tot verwerkers en van brancheorganisaties tot adviesbureaus. Benieuwd naar onze datagedreven oplossingen? Neem gerust contact op!