JoinData laat data voor je werken

Data ontsluiten in de Agri & Food sector is nu nóg gemakkelijker en toegankelijker dankzij de samenwerking tussen JoinData en VAA

JoinData is hét platform voor eenvoudige en eerlijke datadistributie in de agrarische sector. Een veilige digitale datasnelweg die het delen, hergebruiken en combineren van data mogelijk maakt.

Eenvoudige, eerlijke en veilige datadistributie heeft bij VAA altijd hoog in het vaandel gestaan. Daarom hebben we indertijd EDI-Circle en het Machtigingenregister ontwikkeld.

VAA vindt het belangrijk om dit soort initiatieven vanuit de sector door te laten groeien. Daarom hebben we gekozen om beide oplossingen onder te brengen in het JoinData platform. Samen met JoinData werkt VAA sindsdien aan de ontwikkeling en het beheer van JoinData.

Om het platform geschikt te maken voor het door JoinData zelf ontwikkelde "MijnJoinData", hebben we de afgelopen tijd onderdelen bijgewerkt, zodat de integratie van deze onderdelen goed verloopt.

Steeds meer partijen sluiten aan op JoinData, waardoor het platform steeds succesvoller wordt. Dit succes biedt mogelijkheden voor de verdere doorontwikkeling van JoinData.

Weten wat het ontsluiten van data uw organisatie kan bieden? Welke beschikbare Agri & Food data kan uw organisatie verder helpen? Wij denken graag samen met u na over de mogelijkheden! Neem contact op met VAA.

Neem contact op met één van onze adviseurs

René Braakman
René Braakman
Commercieel Relatiebeheerder

Werkgebied

Data

VAA heeft de overtuiging dat de steeds groter wordende beschikbaarheid van agri food data het presteren van organisaties gaat versterken.

Meer informatie

Platformen en portalen

We ontwikkelen gebruiksvriendelijke portalen en efficiënte platformen voor onder andere zakelijke dienstverlening en digitale handel.

Meer informatie

Onze oplossingen

VAA Applicatieplatformen

Met onze schaalbare en modulaire platformoplossing is er altijd een manier om data voor u te laten werken!

Meer informatie

Samen verder denken in mogelijkheden, of klaar om uw data te ontsluiten?

Neem contact op
Neem contact op
Back to top