Front-end developer

VAA ontwikkelt maatwerk software voor bedrijven in de Agri en Food sector. Probleemstukken zijn vaak complex en groot van aard. Aan jou de taak om dit te vertalen naar intuïtieve en out-of-the-box oplossingen waardoor de eindgebruiker weinig tot niks ervaart van de complexiteit.

Functieomschrijving

Als front-end developer ga je aan de slag om klanten te helpen om buitengewone ervaringen te ontwerpen die aansluiten bij de gebruiker. Hiermee breng je behoeftes van de gebruiker in kaart en probeer je een optimale applicatie te ontwerpen. Wanneer het ontwerp geaccordeerd is ga je meedraaien in het ontwikkelteam en ga je aan de slag met het vertalen van het ontwerp naar een front-end applicatie. Binnen de functie front-end developer, komen aspecten van Interface Design en UX-design terug. Als front-end developer draai je mee in diverse fases van een project:

 • Sales: Probleemstukken omvormen tot een low/high-fidelty prototype met bijbehorende argumentatie en conceptualisatie
 • Bouw: Tijdens de bouw ben je onderdeel van een scrum team waarin je het ontwerp uit de sales fase verder uitwerkt maar ook realiseert in een React applicatie
 • Afronding en aftersales: Je voorziet de klant tussentijds van visuele updates. Verder houdt je in jou ontwerpen rekening met de eindgebruiker zodat na oplevering men gemakkelijk aan de slag kan.

Jouw profiel

 • Jij beschikt over analytische en probleemoplossende vaardigheden
 • Je probeert altijd de “Waarom” te achterhalen
 • Adobe XD of vergelijkbare tools zoals Figma of Sketch ben je mee bekend
 • Je hebt ervaring met het opzetten, uitbreiden en onderhouden van front-end applicaties
 • Mensen omschrijven je als creatief en iemand die buiten de lijntjes denkt
 • Je krijgt energie uit de diversiteit aan werkzaamheden
 • Je hebt ambitie en wil altijd vooruitstrevend zijn in je oplossingen
 • React, typescript, docker zijn geen onbekende termen voor je

VAA

VAA is al ruim 35 jaar de verbindende factor in data-toepassingen binnen de Agri & Foodsector. We ontsluiten en bewerken data ten behoeve van duurzaamheid en voedselveiligheid, bedrijfscontinuïteit, ketentransparantie en administratieve lastenverlichting. We ontwikkelen in opdracht van én samen met (keten)partners maatwerk toepassingen, handels- en bestelplatformen, managementinformatiesystemen, systemen voor bedrijfsvergelijking, datahubs, datascience en Blockchain implementaties. Samenwerken met verschillende partners is daarbij de standaard.

Waarom werken in de Agri & Food business?

Er gebeurt ontzettend veel in de Agri & Food business. In dit veld komen techniek, ondernemers, wetenschappers en maatschappelijke organisaties samen om te zorgen dat in één van de meest essentiële levensbehoeften op een steeds efficiëntere, eerlijke en verantwoorde manier wordt voorzien. Denk niet alleen aan administratieve software, maar denk ook aan datascience, drones, augmented reality en meer! VAA heeft hier niet alleen een sterke positie in, maar ook de ruimte en de durf om te experimenteren.
Meer informatie over VAA ? Kijk op de website van VAA Data Works

Op dit moment hebben we meer vacatures. Benieuwd naar deze vacatures? Kijk op de website Werken bij VAA voor meer vacatures!

Solliciteer hier

Ben je helemaal enthousiast geworden en zou je wat meer willen weten over de functie? Stuur Willem Schellekens een appje of bel hem op +31619347053.

Solliciteer hier

Samen verder denken in mogelijkheden, of klaar om uw data te ontsluiten?

Neem contact op
Neem contact op
Back to top