VAA ontzorgt met nieuwe eDairy koppeling

Onlangs berichtte VAA Data Works over de overstap van EDI-Zuivel naar eDairy. Hierin werd de vraag beantwoord wat de overstap voor accountants en adviesbureaus binnen de zuivelbranche betekent. Inmiddels levert VAA de nieuwe eDairy connector binnen VAA Dataservices waarmee afnemers de nieuwe (eDairy) berichten ontvangen. Vanaf het moment dat de datastroom van EDI Zuivel stopt zal de eDairy connector van VAA Data Works gaan draaien.

De overstap naar eDairy biedt nieuwe mogelijkheden om naast de gegevens over de melkafrekening ook informatie over kwaliteit en duurzaamheid op te vragen Mocht je ook over willen op eDairy neem dan contact op met VAA. VAA heeft de koppeling inmiddels voor een deel van haar klanten ingericht o.a. accountantsbureau’s en koepelorganisaties. 

VAA Data Services – eDairy Connector
VAA Data Works bied via Data Services de eDairy connector aan, waar je zowel op UBN en KVK nummer gegevens op kunt opvragen. De vier datastromen van eDairy kunnen apart ontsloten worden naar andere applicaties. In overleg, kan bepaald worden welke berichttypes en kengetallen relevant zijn voor jou organisatie, zodat deze gegevens vervolgens kunnen worden ingelezen en verwerkt in jou informatiesysteem. Onderdeel van deze dienstverlening is ook een continu monitoring of de berichtenstroom nog loopt en herstel- en supportfaciliteiten als berichten niet doorkomen. Hiermee wordt uw organisatie ontzorgd en beschikt u altijd over de meest recente zuivelgegevens van de deelnemende veehouders.

Maakt u momenteel in uw financiële administratie, rapportage- of monitoringssystemen gebruik van het bestaande EDI-Zuivelbericht? VAA helpt u graag met de omschakeling en zorgt ervoor dat uw datastromen blijven stromen. Neem contact met ons op wanneer u gebruik wilt maken van deze dienstverlening!
Neem contact met ons op wanneer u gebruik wilt maken van deze dienstverlening.  

VAA ontzorgt met nieuwe eDairy koppeling

 

 

Zorgeloos van EDI-Zuivel naar eDairy

Zorgeloos van EDI-Zuivel naar eDairy nog niet gelezen? Klik hier om naar het artikel te gaan

Zorgeloos van EDI-Zuivel naar eDairy

Samen verder denken in mogelijkheden, of klaar om uw data te ontsluiten?

Neem contact op
Neem contact op
Back to top